USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура та СБУ взялися за пальне, призначене для WOG

30 Травня 2015 14:59
Розслідування фактів контрабанди пального в Україну триває та здійснюється органами прокуратури.

Про це заявили у прес-центрі СБУ.

"Слідчий відділ прокуратури АР Крим 24 жовтня 2014 року зареєстрував кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 332-1 Кримінального кодексу України", - заявили в СБУ.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження на адресу управління СБУ в Одеській області направили доручення слідчого від 20 травня 2015 року про проведення спільно з працівниками ГПУ слідчих дій.

"На виконання доручення працівники Служби безпеки України взяли участь в обшуку на судні "Адріатік Марінер" та допитах членів екіпажу цього судна", - йдеться у повідомленні.

Слідчі дії у встановленому порядку задокументовано та долучено органами прокуратури до матеріалів кримінального провадження.

"За коментарями про поточний стан розслідування необхідно звертатися до Генеральної прокуратури України", - наголосили в СБУ.

Як відомо, раніше нардеп від "Народного фронту" і радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що з окупованого Криму кораблями поставляється контрабандне пальне на материкову Україну під прикриттям київських чиновників.

З його слів, в порту Ізмаїл працівники СБУ затримали танкер Adriatik Mariner, який завантажив 5,8 тис. т дизельного палива у Феодосії, зайшовши туди без дозволу української сторони, і мав намір розвантажити це паливо на підконтрольній території Україні, не сплачуючи митні платежі, розмір яких становив би 23 мільйони гривень. Одержувачем вантажу повинна була виступити українська компанія "WOG трейдинг".

Геращенко зауважив, що судна заходять в Крим без дозволу України, затримуються тут на кілька годин, а після того як "домовляться", ці судна відпускають.

"Список цих кораблів я передам керівнику СБУ із запитанням, чому порушується прикордонний режим України і за це ніхто не несе відповідальності", – сказав Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
прошу Показати IP 30 Травня 2015 18:20
Щось хтось зрозумів з цієї гарячки? Хто розумний, поясніть, про що мова і при чім тут WOG? Завчасно дякую.
Українець Показати IP 30 Травня 2015 18:40
Що тут розуміти? Треба вводити СМЕРТНУ КАРУ за КОРУПЦІЮ і ОБКРАДАННЯ ПРОСТИХ ГРОМАДЯН України! Публічно рубати голови "безстрашним" і зухвалим економічним злочинцям. Досить балачок, 24 роки морочать голови нам, а самі крадуть безбожно і безкарно. Простим українцям це не загрожує, а всіляким "єрьомам" буде застереження -: БУДЕШ КРАСТИ у Л ЮДЕЙ -"ГОТУЙ" ГОЛОВУ!
Анонім до Українець Показати IP 30 Травня 2015 20:39
Це ж дорогий волинський депутат наживається.. А потім на наступних виборах знову підкупить дурних волиняк і вони за цього злодія знову проголосують!
ПАК до Анонім Показати IP 30 Травня 2015 22:29
коментар було видалено
Всезнайко Показати IP 30 Травня 2015 22:38
А Геращенко - свинюка жирна аваківська...
мультик до Всезнайко Показати IP 31 Травня 2015 13:59
він просто твать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus