USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура Волині проігнорувала інформацію про ухилення від сплати податків, - активісти

7 Квітня 2017 17:00
Члени консультативної ради при прокуратурі області спільно з працівниками ДФС зібрали матеріали про несумлінних забудовників, у яких працювали неоформлені працівники і які не сплачували податки у місцеві бюджети. Однак, переконують вони, прокуратура не відреагувала на надані ними документи.

Про це стало відомо під час брифінгу з приводу ліквідації консультативної ради при прокуратурі області 7 квітня.

Нагадаємо, в Україні ліквідували усі консультативні ради при прокуратурах начебто через їх «недієвість». Натомість, активісти, які входили до складу цієї інституції на Волині, запевняють: вони навпаки не були пасивними, а активно включалися в роботу прокуратури і правоохоронних органів та направили більше півсотні звернень з проханнями відреагувати на порушення чи пояснити законність дій правоохоронців.

Зокрема, Георгій Остров, який очолював раду, розповів, що їм вдалося виявити підприємства-забудовники, які не сплатили податки у місцеві бюджети мінімум на 3, 1 мільйона гривень. Сума, з його слів, прорахована спільно з працівниками ДФС. Але прокуратура так і не відреагувала.

«Ми виявили 4 об’єкти, які будувалися на той час. Люди там не були оформлені, не сплачені кошти в бюджет. Ми направили інформацію до прокурора області. Минуло більше 3 місяців, але відповіді немає, а деякі об’єкти уже здані в експлуатацію. Під час засідання один з заступників прокурора сказав, що ініціює спільний виїзд на один з цих самобудів. О 9 ранку, як і домовлялися, ми прибули, а прокуратура не приїхала», - повідомив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
філіп Показати IP 7 Квітня 2017 22:05
проки та поліцаі видушили собі надцять квартир (в основному для львівців) , то про які мільйони говорите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus