USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Прокуратура вимагає знести незаконно споруджені котеджі на Іваничівщині

6 Квітня 2015 16:44
Прокуратура Іваничівського району наразі вимагає знести незаконно збудовані споруди на земельній ділянці, самовільно зайнятій приватною фірмою «Павлівське мисливське господарство».

Встановили, що на землях лісового фонду Павлівського лісництва державного підприємства «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» товариство з обмеженою відповідальністю «Павлівське мисливське господарство» спорудило будинки відпочинку й гараж без жодних правовстановлюючих документів на лісову ділянку та дозволу на проведення будівництва.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Оскільки товариство незаконно зайняло цю ділянку, облаштувало на ній нові споруди та безоплатно використовувало землі лісового фонду, прокуратура району скерувала позов до господарського суду Волинської області з вимогою знести усі незаконно споруджені будівлі й привести ділянку в первинний стан.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Павлівське мисливське господарство взяло в користування ліс на 25 років, а ще недавно у Павлівському заказнику почали зводити елітні котеджі. Вочевидь, для впливових мисливців-багатіїв, бо звичайних людей туди не пускають.

Також повідомлялося, що засновники приватної фірми «Павлівське мисливське господарство» – бізнесмени з Нововолинська. Фірма не лише взяла 5 тисяч гектарів лісу з держлісгоспу — вони ще тихцем забрали в мисливців землю: болотно-польові угіддя, 2 тисяч гектарів.

Фото: Нововолинський інформаційний портал

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Автор Показати IP 6 Квітня 2015 17:04
оригінал фото: http://nvip.com.ua/node/51886
ВН до Автор Показати IP 6 Квітня 2015 17:18
супер. дякуємо)
Волинянин Показати IP 6 Квітня 2015 19:03
Руйнувати - це дурість. Це побудовано на тихенько вкрадені народні гроші. 1.Оштрафувати винних. 2.Віддати соціальній службі Іваничівського р-ну. Тобто повернути людям. І надалі так робити. Прокуратура повинна служити і дбати про інтереси суспільства.
Алла до Волинянин Показати IP 6 Квітня 2015 20:49
Украіна змінюється безповоротно і це радує і допожи нам Боже.Руйнувати звичайно не потрібно,бо це ж вкрадені наші гроші,але все зробити доступне для народу ліси,береги річок і озер. Украінцям давно появилась можливість побачити як живуть люди у світі.Наприклад на берегах морів,океанів,озер,річок є приватні будови,але береги є у державному використанні.А у нас?!Якось бачила в Інтернеті поселення Білоножків на березі Дніпра і складається враження,що і частина берега Дніпра теж їхня.А скільки іх є таких Білоножків?Як багато роботи у тебе,Україно,щоб усе це викорінити!
Наталя до Волинянин Показати IP 7 Квітня 2015 09:51
Оце правильно сказано. Віддати соціальній службі, є різні реабілітаційні центри а руйнувати це легко.......
Анатоль_ Показати IP 6 Квітня 2015 20:09
Наталія Семенівно, агов! Що про мисливськи володіння шановного Юрія Володимировича скажете?
Полішук Показати IP 6 Квітня 2015 21:34
Як на мене треба оштрафувати та, визначити достойну суму оренди.не розумію хто виграє від того що знесуть
маринка Показати IP 6 Квітня 2015 22:14
Ну ламати не будувати! Ті що зносити зібрались то якраз -'руки які ніколи не крали')) Ви з верхів починайте, а не знайшли вони будинок в лісі..сенсація прямо.
....... Показати IP 7 Квітня 2015 07:28
Божевільня. Бюджет потрібно поповнювати, а не займатися популізмом та "окозамилюванням". Кому та халупа в лісі заважає? Нехай ті, що іі побудували, заплатять штраф і роблять з нею, що хочуть.
авжеж до ....... Показати IP 7 Квітня 2015 07:48
Як багато охочих заплатити штраф. А я за те, щоб націоналізувати і продати.
А я Показати IP 7 Квітня 2015 09:15
Повинни заплатити штраф і немалий. Націоналізувати і продати, якщо по іншому не можна використати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus