USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокуратура «наїхала» на податкову міліцію

23 Грудня 2011 09:59
У податковій міліції Волині триває штучне нарощування показників роботи шляхом незаконного порушення та обліку неіснуючих злочинів.

Про це під час розширеного засідання колегії облпрокуратури заявив її керманич Андрій Парака, - повідомили у Комітеті по боротьбі з корупцією.


Парака розповів про додержання законів у органах податкової міліції. За документами реагування прокуратури цьогоріч до відповідальності вже притягнули 49 податкових міліціонерів.

Однак продовжується штучне нарощування показників роботи податкової міліції шляхом незаконного порушення та обліку неіснуючих злочинів. Мовляв, потім їх знімали з обліку – скасовували постанови про порушення справ або їх закривали.

Зокрема цьогоріч пильне око прокурора угледіло аж 83 таких факти, 10 злочинів було знято з обліку. Отож, обсяг відшкодованих збитків зріс з 0,5 мільйона гривень до 10,5 мільйона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
платник податків Показати IP 23 Грудня 2011 10:12
Якщо податкова міліція НЕ МОЖЕ встановити власників підпільних казино (див.: http://www.volynnews.com/news/extreme/nakryly_pidpilni_kazyno/), то вона просто НЕ ПОТРІБНА. Вважаю, що кошти бюджету є куди спрямовути, ніж платити ледарям та окозамилювачам. Певно, школа Гринюка дається взнаки.
vvsmall Показати IP 23 Грудня 2011 11:51
Вважаю, що коментувати специфічні питання повинні люди хоча б з поверховими знаннями галузі. Журналістам слід також уважніше читати прес-релізи. Особливо радує граматика і логічний взаємозв'язок - "... 10 злочинів було знято з обліку. Отож, обсяг відшкодованих збитків зросла з 0,5 мільйона гривень до 10,5 мільйона." --- Давайте знімемо з обліку усі злочини - бюджет буде переповнений ....:-)
Згідний до vvsmall Показати IP 24 Грудня 2011 13:59
Віталій правильно зазначив. Хочу додати, що кількість негативних коментів підтверджує, що податкова міліція багатьом кому зіпсувала можливість "загрібати " кошти. Золоте правило- заробив гривню-віддій 10 копійок державі (це майбутні пенсії, стипендії, зарплати).
недолугий Показати IP 23 Грудня 2011 13:16
"10 злочинів було знято з обліку. Отож, обсяг відшкодованих збитків зросла з 0,5 мільйона гривень до 10,5 мільйона", - запитання не до автора, а до тог, хто розумний: прошу пояснити більш популярно.
Скептик Показати IP 24 Грудня 2011 07:50
Хлопці лише хотіли показники виконати будь-що, взвгалі міліціянти у податковій службі - ті ще фокусники, вони природньо інтегруватись в систему не можуть у принципі... Люди у погонах, та щоб штатским підпорядковуватись, як це в ДПС задумано - нонсенс!
Taras Now Показати IP 24 Грудня 2011 08:04
Одні служиві показники нарощували... Тепер інши нарощуватимуть... Така вже в нас система. Замкнене коло.
Хабарник Показати IP 24 Грудня 2011 21:50
Краще скажіть, що там з нашим ківерцівським прокурором-хабарником?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus