USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прокурор Волині розповів про «особливості» хабарництва в області

3 Липня 2009 16:08
Прокурор Волинської області Андрій Гіль під час прес-конференції 3 липня розповів про подробиці деяких кримінальних справ, пов’язаних із хабарництвом. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Щодо вірогідного отримання хабара головою Лищенської сільради, то, нібито «такий факт мав місце».
 
«За винесення незаконного рішення, яке сесією не приймалося на отримання земельної ділянки 12 сотих цей посадовець отримав хабар 8 тисяч доларів США. Є зараз інший ще епізод щодо отримання ним хабара теж за виділення земельної ділянки односельчанину. Поки це задокументовано і справа на даний час розслідується», - стверджує прокурор.
 
Пан Гіль розповів і деталі щодо недавнього затримання в Луцьку посадовця податкової. Затриманим виявився начальник відділу контролю за розрахунковими операціями управління податкового контролю юридичних осіб ДПА у Волинській області.
 
Він вимагав від керівника однієї з комерційних структур хабар «за не проведення перевірок, а в подальшому за «допомогу» при проведенні перевірок і невтручання у господарську діяльність структури». При цьому була домовленість, що кожного місяця підприємець сплачуватиме по 2 тисячі гривень. За словами пана Гіля, справа щодо податківця розслідується і зараз «документуються інші епізоди його діяльності».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Липня 2009 21:39
Дуже цікаво виглядає, коли головний хабарник розповідає про колег.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus