USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Пропало все!» – Юлія Тимошенко. ВІДЕО

10 Червня 2009 11:00
В Інтернет потрапило відео, де зафіксовано, як нервувала лідерка БЮТ Юлія Тимошенко перед записом заяви, що вона йде у Президенти. Про це 10 червня інформують Волинські Новини».
 
В минулий четвер країна, спочатку перезбуджена передчуттям і стомлена багатотижневим мовчанням Віктора Януковича і Юлії Тимошенко, очікувала від регіоналів і бютівців хоч якогось сигналу про об’єднання.
Але перенесення фракційних зборів на наступний тиждень видало всю нерішучість і незрілість обох партнерів, – пише видання «Українська правда».
 
«Можливо, нам потрібно кілька годин, можливо, доба, – з сумнівом говорила Ганна Герман в той четвер. – Я би пропонувала пережити Трійцю, піти до церкви, подумати. Походити з цими думками і вже у вівторок вийти і зробити якийсь рішучий крок». Але до вівторка чекати не довелося. Все вирішували години…
 
У неділю Віктор Янукович прибув до Києво–Печерської Лаври без тіні святкового настрою на обличчі. До храму його супроводжували Микола Азаров, Сергій Льовочкін, Василь Горбаль та Олександр Лавринович.
Лідер стримано привітався з усіма та зайшов до храму. Весь молебень він простояв мовчки. А коли служба закінчилась, то повідомив соратникам, що йому ще хочеться прогулятися навколо церкви – а якщо комусь треба, він може йти.
 
Обійшовши майже половину Лаври по периметру, Янукович спокійно сказав, що «зробив важливу заяву. Сьогодні зранку... Вона вже на «Інтерфаксі».
Хтось з депутатів кинувся завантажувати інтернет на мобільному телефоні, але тут з’явилась Ганна Герман. За нею якісь люди вже встановлювали апаратуру, суфлер. Вона сказала лідеру: «Віктор Федорович, зараз все буде готове».
 
Януковичу організували задній фон з того, хто був під рукою у Лаврі. Масовку склали жіночки у хустинах, наглядати за поведінкою яких поставили охоронця лідера регіоналів. На цьому фоні він і зачитав свою заяву, яка поклала край подальшій невизначеності.
 
Виступ Януковича приголомшив Тимошенко. Вона екстрено зібрала групу своїх політтехнологів готувати телезвернення у відповідь. Паралельно прем’єр розіслала депутатам sms з проханням «найближчі два дні утриматися від будь-яких коментарів політичної ситуації».
 
Пошук того, як вийти із нехарактерної для Тимошенко ситуації, поламав недільний вихідний день Віталію Чепінозі, Олександру Абдулліну, Олегу Медведєву та Віктору Уколову.
 
Вихід було знайдено – негативний фон останніх подій Тимошенко вирішила перекрити ще більш гучною заявою: вона повідомила, що збирається балотуватися в президенти.
 
У своєму виступі Прем’єр намагалася зберегти обличчя. Але про нерви, які були на межі зриву, свідчить поведінка Тимошенко перед початком запису її телезвернення – це відео, не призначене для масового перегляду, потрапило в Інтернет.
 
Звертаючись до режисера, прем’єр вигукнула, що перед нею зник текст на суфлері. Але у цій фразі сконцентрувався весь драматизм несподіваного фіналу в серіалі про створення широкої коаліції: «Пропало все!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вінстон Показати IP 10 Червня 2009 11:39
Хтот забашляв телеоператору? Класна хохма!!! Це точно - "ПропЕло все". Тимошенко потрохи під Допкіна косить! Плагіат! Допкін, подавай до суду!
Анонім Показати IP 10 Червня 2009 13:22
Продовження теми http://www.youtube.com/watch?v=bSFRNsrOKSg
Зодчий Показати IP 10 Червня 2009 14:41
Можете пыжится а она будет президентом. И все у нас будет ок
Синонім Показати IP 10 Червня 2009 17:17
Выборы, выборы, все кандидаты пи...ры!
Такі-да: \"Анонім\" Показати IP 10 Червня 2009 19:01
А шо ж так заторможено? Всі нормальні користувачі І-нету це відео побачили ще вчора вранці. Чи поставили те, шо не можна сховати? Тіпа "в ногу з часом"? Від вашої "бютості" аж тошнить. І ця інфа - тільки підтвердження вашої "партєйності".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus