USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Пропонували легкий онлайн-заробіток: шахраї видурили у волинян майже 500 тисяч гривень

20 Листопада 2023 11:12
Зловмисники надсилали заявникам у різні месенджери повідомлення із пропозицією додаткового онлайн-заробітку. В повідомленнях зазначали, що робота легка, потрібно лише лайкати чи перепощувати інформацію в соціальних мережах. За такою схемою протягом вихідних обдурили шістьох волинян.

Про це інформують у ГУНП Волині.

Після того як люди погоджувалися на заманливу пропозицію, шахраї роз’яснювали умови «легкого» заробітку. Потерпілий вкладає свої гроші, які потім повернуться із певним відсотком. Спочатку так все й відбувається, кошти повертаються разом із відсотками. Коли шахраї уже остаточно входили в довіру до потерпілих, тоді і спрацьовувала схема. Гроші волиняни надсилали, але згодом не повертались ні вкладені кошти, ні відсотки.

Читати ще: Шахрай з Дніпра видурив у лучанки 70 тисяч гривень. Спіймали його вже на вокзалі

«Вкотре застерігаємо: якщо до вас звернулися із схожими пропозиціями онлайн-заробітків через месенджери, зокрема із закордонних номерів, де перші цифри +1 (913), +92, +504 тощо, знайте – це шахраї», – наголошують у поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus