USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Та сама схема з онлайн-заробітком: шахраї виманили у волинян понад 80 тис. грн

24 Листопада 2023 13:34
За минулу добу до поліції звернулися троє волинян із заявами про те, що їх ошукали шахраї під приводом додаткового онлайн-заробітку.

Про це повідомили в ГУНП Волині.

За усіма фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Аферисти у Telegram пропонують заявникам легко і доступно заробити гроші. Після того як людина погодилася, для зміцнення довіри шахраї надсилають 100 гривень.

Читати ще: «Вас цікавить робота на неповну зайнятість?» Волинян попереджають про нову схему шахраїв

Далі пропонують надсилати свої кошти, які нібито повернуться із надлишком. Коли люди не отримують ні власних, ні зароблених грошей, а віртуальні «роботодавці» зникають, стає зрозумілим, що їх обдурили.

Нагадаємо, лише за останні вихідні довірливих земляків шахраям вдалось ошукати приблизно на пів мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К.лучанин Показати IP 24 Листопада 2023 15:20
А чого цим волинянам ображатись і вважати себе потерпілими? Вони заплатили за науку , за майстер-клас цим "роботодавцям". Тепер у них вже є куплені знання і досвід.
?! Показати IP 24 Листопада 2023 15:23
Наскільки треба бути тупому, щоб вестись на такий розводняк !?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus