USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Просять підтримати петицію про надання звання Героя України лучанину Віталію Пшитюку

9 Лютого 2024 08:11
Сестра загиблого лучанина Наталія Довгань просить присвоїти звання Герой України (посмертно) солдату Віталію Пшитюку, який пройшов навчання тільки 2 місяці і став на захист нашої держави далеко від дому.

Віталій Пшитюк народився 14 вересня 1991 року, був призваний на військову службу по мобілізації 02.06.2022 року до військової частини А0998 на посаду – номер обслуги 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 5 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

Виявивши сміливість, відвагу і мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, він пожертвував своїм життям, залишивши доньку, дружину, батьків, брата, сестру та родичів, які завжди будуть пам’ятати його люблячим, веселим та життєрадісним.

Солдат Пшитюк Віталій Васильович загинув 19.09.2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та Незалежності України в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області.

«Да, можливо мій брат не мав ніякого звання, але для нас і для родини він Герой! Хочу щоб і його донька мала памʼять, що її тато – герой! Хоч вона і так це знає і говорить постійно, але хоч щось я думаю заслужив її тато, мій брат та син мами і тата..????» – йдеться у повідомленні.

Підтримати петицію про надання йому почесного звання Героя України (посмертно) можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus