USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Простір для комфортного життя: у Луцьку стартувало будівництво житлового комплексу «Grand Липини»*

27 Січня 2022 08:00
Сучасний ринок нерухомості пропонує житло на різний смак та гаманець. Забудовники кажуть: нині покупці понад усе цінують якість та комфорт, а також віддають перевагу зручному плануванню квартир. Не менш важливо, щоб будинок був розташований у місці зі зручною транспортною розв’язкою, з хорошим доступом до закладів освіти та торгових центрів.

У Луцьку на проспекті Відродження стартувало будівництво житлового комплексу «Grand Липини», а 26 січня задля зручності клієнтів тут відкрили й офіс продажу квартир, де досвідчені консультанти дадуть відповіді на всі запитання потенційних покупців та допоможуть із вибором помешкання.
Зводять житловий комплекс будівельна компанія «Житлобуд-2» та ПП «Ефект». Варто зауважити, що обидві компанії – аж ніяк не новачки на ринку нерухомості, мають неабиякий авторитет і серед колег, і серед клієнтів.

«Grand Липини» – це житло комфорт-класу. Комплекс складатиметься із двох будинків – на один та на чотири під’їзди. Кожна квартира матиме індивідуальне опалення, а це, як відомо, дозволить неабияк економити й не жахатися цифр у платіжках.

«Наші будинки матимуть сучасне утеплення завтовшки 150 мм, енергоощадні вікна відповідного класу, сучасні ліфти, благоустрій території, – розповідає директор ПП «Ефект» Сергій Бохонко. – Крім того, вони неодмінно матимуть зручні пандуси, аби і мами з візочками, і люди з інвалідністю не відчували дискомфорту. Звісно, облаштуємо сучасний дитячий майданчик. А територія буде огороджена, адже нині люди дуже цінують приватність. А ми цінуємо наших клієнтів, тому робитимемо все задля їхнього максимального комфорту».
Окрім того, забудовники використовують тільки якісні перевірені матеріали. Наприклад, покрівля житлового комплексу буде з ПВХ-мембрани, термін служби якої – 50 років.

«Рівень передання квартири замовнику має бути достойним, – вважає забудовник. – Тому для нас принципово, аби і матеріали, і робота були на найвищому рівні. Бо коли, скажімо, люди придбали житло в новобудові й мусять міняти вікна, двері, комунікації – це, на мою думку, неповага до клієнта. Ми ж одразу робимо на совість. Плануємо встановити сучасні газові котли. Штукатурку і стяжку робимо тільки якісними сумішами, електрокомунікації – мідними кабелями. Ну а вже внутрішній дизайн – справа смаку господарів».
З його слів, той, хто добре вміє рахувати, розуміє, що всі ці роботи – це додаткові витрати і грошей, і людського ресурсу. Тож обираючи житло, варто цікавитися й рівнем внутрішніх робіт від забудовника. Утім у ПП «Ефект» запевняють: якість гарантовано!

«Ми стараємося зробити базову комплектацію таку, щоб наші клієнти якомога швидше змогли заселитися в нове житло», – наголошує Сергій Бохонко.

Забудовники дбають і про безпеку майбутніх жильців, тож житловий комплекс буде оснащено відеонаглядом. А вхідні двері до під’їзду можна буде відчиняти навіть дистанційно за допомогою мобільного телефона – наприклад, у разі, коли до дитини прийшла няня чи репетитор.
Ще одна особливість комплексу «Grand Липини» – те, що це не тільки житло, адже тут планують облаштувати торгово-офісний центр на три поверхи. Тож ті, хто цінує свій час та комфорт, неодмінно оцінять таку перевагу.

«Нині люди мають можливість подорожувати, бачать, як усе облаштовано за кордоном. Відповідно, й вимоги до рівня комфорту власного житла зростають. Кожен хоче, аби квартира була затишною та функціональною, аби був нормальний під’їзд, аби фасад будинку був презентабельний, – провадить пан Сергій. – Зараз люди купують не лише житло, а, власне, середовище, в якому хочуть жити».

Щодо планування квартир, то забудовники подбали про те, аби вони стали до смаку і прихильникам модернових рішень, і тим, хто віддає перевагу класиці.
«Зазвичай молодь обирає планування, де можна обіграти різні дизайн-проєкти та цікаві рішення використання простору. А старші клієнти все-таки віддають перевагу стандартному плануванню. Ми ж маємо що запропонувати і тим, і тим», – усміхається Сергій Бохонко.

«Додам, що планування наших квартир просто ідеальне, – каже консультантка з продажу Анна Мельник. – Однокімнатні, наприклад, мають площу від 38 до 42 квадратних метрів, двокімнатні – від 57 до 62, а трикімнатні – 83-86 квадратних метрів. А ще наші будинки вирізняються високою шумоізоляцією, що є беззаперечною перевагою».

Дуже цікавою фішкою житлового комплексу «Grand Липини» стане ігрова зона для діток, яку облаштують у приміщенні на цокольному поверсі. Там малюки разом з батьками зможуть проводити дозвілля в разі, коли погода буде несприятливою.
А неподалік від «Grand Липини» розташований спорткомплекс з басейном, який можуть відвідувати і дорослі, і діти. Крім того, його будують у районі з розвиненою інфраструктурою із торговими, розважальними й офісними центрами, ринком, школами, садочками, медичними закладами та хорошою транспортною розв’язкою.

«Нині забудовник, аби бути успішним, мусить тримати руку на пульсі подій та пристосовуватися до вимог часу, – вважає директор ПП «Ефект». – Тож окрім якісного надійного житла, треба дбати й про комфортне дозвілля сімей, які оберуть наш житловий комплекс».

Аби «Grand Липини» мав ошатний естетичний вигляд, забудовники планують вдатися до послуг фірми, яка спеціалізується на ландшафтному дизайні.
«Хочемо, щоб нашим жильцям було приємно вийти в двір, посидіти на лавочці за хорошої погоди, або ж насолодитися чудовим краєвидом, п’ючи на балконі ранкову каву», – каже пан Сергій.

Високу конкуренцію на ринку нерухомості Сергій Бохонко вважає неабияким плюсом. Адже для будівельних компаній це стимул розвиватися, вдосконалювати технології та тримати марку.

У ПП «Ефект» зауважуть: ціни на житло в комплексі «Grand Липини» – адекватні, як загалом на ринку нерухомості Луцька. Також компанія проходить акредитацію в «Кредобанку», тож незабаром можна буде придбати житло в цьому комплексі на вигідних умовах кредитування.
Купувати житло на стадії будівництва нині вигідно, зазначає Сергій Бохонко.

«Реалії такі, що ціни на будматеріали суттєво зростають. І навіть коли людина бере житло в кредит, його вартість за рік зростає на 20-25%. Купуючи нерухомість в процесі будівництва, можна вигідно вкласти гроші. Адже згодом квартиру можна продати значно дорожче, враховуючи цінову політику, або ж здати в оренду й отримувати прибуток, – пояснює він. – Тобто для багатьох зараз придбання нерухомості – це інструмент інвестування».

Варто додати, що купуючи житло в комплексі «Grand Липини» на умовах розтермінування, клієнт може бути впевненим: ціна, зазначена в договорі, є фіксованою і змінюватися не буде.
«Наша компанія на ринку нерухомості працює з 2000 року, тож здобула солідну репутацію. Наш надійний підрядник – компанія «Житлобуд-2». Тож наші клієнти можуть бути впевнені у тому, що всі об’єкти, за які беремося, буде здано вчасно, а якість робіт – на найвищому рівні», – запевняє Сергій Бохонко.
А детальніше про житло в комплексі «Grand Липини» можна дізнатися, завітавши в офіс продажу на проспекті Відродження, 42, де працюють компетентні консультанти, які радо нададуть усю інформацію, що цікавитиме потенційних покупців, та запропонують найприйнятніший варіант.
«Важливо відчути потребу покупця і зробити все для того, аби він був задоволений вибором, – переконана консультантка з продажу Наталя Воробей. – Тож ми максимально відкриті до діалогу й запрошуємо майбутніх власників квартир у житловому комплексі «Grand Липини» у наш затишний офіс продажу».

Також дізнатися усе, що цікавить про продаж квартир у ЖК «Grand Липини» можна, зателефонувавши на номери 050 910 08 08, 068 910 08 08.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 27 Січня 2022 09:35
Ох, які там планування квартир 'цвкаві')
Лучанка Показати IP 27 Січня 2022 11:24
Хто не знав - то елементи благоустрію, як дитячий майданчик, пандуси, освітлення тощо - то все обов'язкова умова для нового будівництва, а не фішка і піклування про клієнтів забудовника. А от якої якості - то вже справа совісті.
Лучанин Показати IP 27 Січня 2022 20:55
Ше б зобов'язати забудовників підземний паркінг будувати, а то будуть ничкати попід дорогою або в старих дворах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus