USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Просто космос»: у Луцьку – новий мурал

23 Травня 2018 08:00
На одній із луцьких вуличок «поселився» новий абстрактний мурал від відомого стріт-артера Андрія Присяжнюка, інформує Перший.

«Це абстрактна композиція, зібрана із пластичних геометричних фігур, пікселів, ліній, напрямків. Його ідея полягає у просторі. Відповідно, на цьому я і будував свою композицію. Дуже добре, що замовники не нав’язували своїх ідей, а повністю дали творчу свободу. Бо дуже часто вони хочуть, аби їм намалювали якусь квіточку, або ж знаходять картинки в інтернеті», – сміється Андрій.

Він зазначає, що насправді цінність роботи в рази більша, якщо вона авторська. На цей малюнок Андрій витратив близько трьох тижнів.

«Тут складна стіна: має фактуру, потрібно промальовувати кожну щілину. До того ж постійний вітер, і, відповідно, важко робити напили», – пояснює хлопець.

За словами художника, зараз він працює й над іншими подібними роботами.

«Паралельно розробляю пластичні фігури, форми. У мене є декілька схожих робіт, які я малював на закинутих територіях. Можливо, восени чи взимку зроблю виставку робіт з подібним змістом, пластикою та формами», – зазначив Андрій Присяжнюк.

До слова, він переконаний, що кожна людина, яка побачить цю роботу, має знайти щось для себе.

«Я не хотів би зазначати, що це якась окрема планета. Хай кожен бачить тут щось своє. До речі, на фото важко сприймати малюнок, адже він розташований у вузькому місці. По фото важко оцінити весь об’єм муралу, а тому я пропоную споглядати його вживу», – підсумував Присяжнюк.

Нагадаємо, що нещодавно у Луцьку на території ПАТ «Теремно Хліб» з’явився новий мурал від Андрія Присяжнюка.

Текст – Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)

Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Показати IP 23 Травня 2018 09:31
Де він розташований?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus