USD 39.63 40.00
  • USD 39.63 40.00
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Просування інформаційного сайту у пошукових системах: поради, рекомендації*

16 Травня 2023 16:03
Розкрутка та просування сайтів, у тому числі й інформаційних, мають базуватись на SEO-оптимізації. Основна мета цього виду розкручування – підвищити видимість ресурсу або певних сторінок у пріоритетних результатах пошуку Google, тобто, на верх сторінки. У чому полягає особливість просування інформаційних сайтів?

Особливості просування інформаційних сайтів

Оптимізація для пошукових систем (або SEO – Search Engine Optimization англійською мовою) – це широке поняття, яке поєднує кілька методів, що мають загальну мету, а саме – покращення веб-сторінки. Ресурс має задовольнити як користувачів, так і основні пошукові системи. Зазвичай це призводить до поліпшення позиції сторінки в Google, що робить її більш помітною, збільшує кількість відвідувачів.

Переваги SEO:

- збільшення цільового трафіку;

- відносно невеликі вкладення;

- швидкі результати.

Головними інструментами, без яких не може обійтися просування сайтів (Київ) інформаційного характеру, є насичення контенту ключовими словами (можна здійснити за допомогою копірайтерів), грамотне планування і побудова перелінкування всередині ресурсу, використання зовнішніх посилань. Так як сайт інформаційний, контент має бути такого ж характеру. Це можуть бути текстові або візуальні матеріали з обраної тематики, зі зручною структурою та грамотним оформленням. Корисні статті з відібраними ключовими словами збільшать трафік і виведуть вашу сторінку або блог на перші позиції Google.

Як відбувається просування сайтів

Діяльність пошукової оптимізації можна розділити на три основні категорії. Важливо враховувати кожну з них, якщо ви хочете досягти підвищення рейтингу в основних пошукових системах.

Ось ці три категорії:

- технічна оптимізація;

- внутрішнє SEO;

- робота із зовнішніми факторами.

Технічна оптимізація дозволить довше затримувати відвідувачів на веб-сторінці та забезпечить кліки. Внутрішнє СЕО привабить користувачів з пошукової системи, змусить їх перейти за посиланням. Робота із зовнішніми факторами полягає в основному в наданні посилань стороннім ресурсам для підвищення репутації в пошукових системах.

Після того, як робота вашої або спеціальної агенції з оптимізації почалася, важливо перевірити збільшення видимості, яке воно дає в основних пошукових системах. Всі зміни, які вносяться на сайт, вплинуть на ваше позиціонування в Google, Bing та інші. Їм знадобиться кілька днів або тижнів (іноді навіть місяців), щоб пристосуватися до змін, внесених на веб-сторінку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 28 Грудня 2023 13:26
Я б вам рекомендував для надійного та якісного просування сайту звернутися до дуже хорошої компанії. Можу порекомендувати https://octopus.co.ua/seo-for-it/ Вони справжні професіонали і виконують свою роботу дуже швидко та якісно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus