USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Протести проти закону про громадянство: в Індії горять поїзди, автобуси та магазини

14 Грудня 2019 21:49
В Західній Бенгалії (Індія) протестувальники проти закону про громадянство підпалили 5 порожніх поїздів на залізничному вокзалі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на NDTV.

«Сьогодні ввечері на залізничному вокзалі Лалгола в районі Муршидабад Західної Бенгалії було підпалено п’ять порожніх поїздів, тоді як протестувальники продовжують перекривати дороги та порушувати роботу залізничних служб в різних частинах держави через поправки до закону про громадянство. Закон зустрів спротив на Північному Сході, особливо в Ассамі, коли двоє людей загинули під час обстрілу поліції, коли тисячі людей вийшли на вулиці під час комендантської години. Однак ситуація в північно-східних штатах значною мірою залишалася мирною, а обмеження, що накладаються на чутливі райони, ненадовго послаблюються», – повідомили в ЗМІ.

Зазначається, що сьогодні сотні людей перекрили дороги на залізничному вокзалі Санкраїл у Хорі та підпалили частину комплексу залізничного вокзалу. Вони також спалили кілька магазинів.

Вказано, що протестувальники підпалили також лічильник квитків, а коли працівники залізниці намагалися їх зупинити – їх побили.

Крім того, протестувальники сідали на залізничні колії, чим порушували роботу залізниці.

«П’ятнадцять автобусів, у тому числі три державних автобуси, протестувальники підпалили після того, як вигнали пасажирів», – повідомили в ЗМІ.

Повідомляється, що протестувальники також перекрили національну магістраль, що веде до Бангладеш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus