USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Протести «жовтих жилетів» у Парижі: кількість затриманих перевищила 160 осіб

15 Грудня 2018 23:36
Поліцейські затримали 168 протестувальників під час протестів проти підвищення цін на паливо в Парижі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на BFMTV.

У префектурі поліції міста також повідомили, що 112 людей були поміщені під варту.

У Франції п’яту суботу поспіль на вулиці міст вийшли «жовті жилети»: протест проти підвищення цін на паливо вилився в масові маніфестації з вимогою відставки президента Еммануеля Макрона.

Як повідомляє Le Figaro, кількість загиблих учасників антиурядових протестів у Франції збільшилася до семи після чергового дорожнього інциденту.

У містечку Еркелінне на французько-бельгійському кордоні чоловік потрапив під вантажівку, яка врізалася у загороджувальні бар’єри, встановлені «жовтими жилетами».

13 грудня іншого учасника акцій протесту збила вантажівка в місті Авіньйон на півдні Франції. Всі інші смертельні інциденти упродовж останніх тижнів також були наслідками нещасних випадків.

Нагадаємо, у Франції з початку листопада тривають протести «жовтих жилетів». Наймасштабніші акціївідбулись у Парижі 1 та 8 грудня. Зокрема, 8 грудня поліція застосувала сльозогінний газ та відтіснила щитами демонстрантів, відомих як «жовті жилети». Також вперше з 2005 року на вулиці Парижа вивели бронетранспортери. На вулицях міста з’явилися перші барикади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus