USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проти кандидатів від УКРОПу розповсюджують антиагітки. Заява партії

7 Грудня 2016 15:55
Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» заявила про провокації під час виборів голів та депутатів в об’єднаних територіальних громадах. Зокрема, листівки з антиагітаційним змістом проти кандидатів від партії УКРОП роздавали на території майбутньої Княгининівської об’єднаної територіальної громади, інформують у прес-службі партії.

Текст подаємо без змін:

"11 грудня на Волині відбудуться вибори у п’яти об’єднаних територіальних громадах – Прилісненській (Маневицький район), Поромівській та Литовежській (Іваничівський район), Княгининівської (Луцький район), Повурській (Ковельський район). 18 грудня ще три ОТГ – Павлівська (Іваничівський район), Заболоттівська (Ратнівський район) та Дубівська (Ковельський район) обиратимуть голову та депутатів.

Від УКРОПу на посади голів та депутатів висунуті кандидати у всіх ОТГ.

На жаль, як і кожного разу у передвиборчий період, проти нашої команди знову застосовують методи контрагітації. Вдаючись до маніпуляцій свідомістю виборців, укропівців відверто поливають брудом. Бажаючи втримати владу, опоненти не гребують нічим, вдаючись навіть до образ особистого характеру наших кандидатів.

Днями на території майбутньої Княгининівської об’єднаної територіальної громади уночі у поштові скриньки мешканцям кинули, так звану, листівку «Маяк», зміст якої – це безглузда та вигадана брехня про кандидата від УКРОПу на посаду голови Княгининівської ОТГ, нинішню голову Княгининівської сільради Олену Твердохліб. Ще одна частина «газети» присвячена опису «заслугам» кандидата від «Народного контролю» Михайла Шелепа. Зауважимо, що на «листівці» «Маяк» вказаний тираж – 3 мільйони 200 тисяч примірників. Згідно із нашим аналізом, собівартість примірника однієї такої «газетьонки» – на якісному глянцевому крейдованому папері, з повноколірним друком – 1 гривня 20 копійок. Тобто, загальна сума, на яку розщедрилися при її виготовленні, відповідно із зазначеними даними, мінімум – 3 мільйони 840 тисяч гривень (!). Очевидно, спонсор такого «просвітництва» – людина далеко не з бідних. Мабуть, тому його люди і бояться за статки свого «татка», роздаючи листівки виключно глибокою ніччю.

Не обійшлося і без поширення неправдивої інформації і у соціальних мережах. Зокрема, у день дебатів між кандидатами у голови Княгининівської ОТГ, користувач соцмережі Facebook Анатолій Максимюк, поширив інфо: «Поки в Маяківському клубі йдуть дебати кандидатів на посаду княгининівського голови, в селі Милуші поряд з магазином «Товари від А до Я», що біля Мотелю та бази «Спецтехнік» агітатор партії «УКРОП» розповсюджує нафаршировані агітки серед місцевих пияків. Даючи таку агітку з 200 гривнями всередині, той хто отримав має розписатись, що голосуватиме за кандидата О.Твердохліб. Хто хоче отримати такі агітки гайда на стоянку до магазину, або шукайте добродія середніх років на чорній Toyota Camry». У коментарі під цим постом користувач під нікнеймом «Золота осінь» написав: «Машина я так розумію належить кандидату в депутати від УКРОПу Куриліну». У кандидата у депутата Ігоря Куріліна дійсно є авто марки «Toyota Camry» чорного кольору, але номерні знаки – зовсім інші. Машина ж, яку помітили місцеві у Княгининку, згідно із нашими даними, належить жителю села Жидичин Ківерцівського району.

У майбутній Прилісненській ОТГ у виборчий процес активно включилися навіть ультрас – вболівальники місцевої футбольної команди «Сойне». У своїй «промові» вони звертаються до футболістів та вболівальників футбольної команди «Сойне» та радять просити у представників різних політичних сил кошти на спортивну форму, спортивний інвентар і т.д., а також гроші на спортивний зал та інвентар Прилісненської ЗОШ, футбольну команду «Сойне». Наступна третина листівки присвячена звинуваченню УКРОПу у підкупі та лжепатріотизмі. Зазначимо, що на даній листівці ультрасу немає жодних вихідних даних. А друкована продукція з цим текстом розповсюджується потайки.

На території майбутньої Дубівської об’єднаної територіальної громади – також інформаційна війна. Нині діючий Дубівський сільський голова Павло Безека балотувався у голови Дубівської ОТГ, однак, зняв свою кандидатуру. Відразу після цього Павло Безека написав своє звернення до волинян, де звинувачує УКРОП у використанні найбрудніших технологій заради своєї перемоги. «Їм було замало висунути свого кандидата на посаду голови громади Наталію Тхоржевську. З початку вони зареєстрували кандидатом на виборах Олену Калінчик, яка відверто на своїх зустрічах говорить, що її попросили зареєструватися, щоб поливати брудом Павла Безеку. Тобто замість того, щоб сказати про себе, вона агітує проти мене», – пише у своїй листівці Павло Безека.

Згідно із даними, які зазначені у повідомленні про реєстрацію кандидатів на посаду сільського голови Дубівської сільської об’єднаної територіальної громади Ковельського району Волинської області в єдиному одномандатному виборчому окрузі, Олена Калінчик балотується у голови Дубівської ОТГ шляхом самовисування. УКРОП жодних перемовин з цією людиною не вів. Тому за слова Олени Калінчик ми у будь-якому випадку відповідальності не несемо.

Днями у селі Бахів, що належить до Дубівської сільради, відбулася зустріч нашого кандидата Наталії Тхоржевської з виборцями перед приміщенням клубу. Усередину людей не впустили. Тому про бачення розвитку громади довелося розповідати на морозі.

УКРОПу лише рік. Але від нашої політичної сили на Волині вже працює 324 депутати у всіх рівнях рад, голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, народний депутат України Ірина Констанкевич.

Команда політичної партії «УКРОП» заявляє, що виступає за те, аби виборчий процес відбувався виключно у правовому полі, де кожен кандидат має рівні можливості здобути довіру вас, виборців. Ми віримо у те, що кожен з вас, зробить правильний вибір, адже, від нього залежатиме те, як надалі житиме ваше, село, селище, громада.

Ми переконані, що вашої мудрості вистачить аби упізнати політичних перевертнів і не дозволити їм продовжувати маніпулювати вами та вашим майбутнім.

З повагою, голова Волинського УКРОПу".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
патріот Показати IP 7 Грудня 2016 17:42
Земля кругла...
Коля Показати IP 7 Грудня 2016 17:44
Шановні "Волинські Новини" позбавте читача своіх "міжпартійних розбірок...
Де Показати IP 7 Грудня 2016 18:49
Відчувається стиль Гузя.......
Анонім до Де Показати IP 7 Грудня 2016 20:46
Гузь патріот. І нічого не має проти Укропу.
Андрій Показати IP 7 Грудня 2016 18:49
А нащо воно нам. Воюйте собі в тому селі, навіщо всім цю брудну війну спостерігати
Волинська свиня Показати IP 7 Грудня 2016 19:09
Гроші не поможуть авторитет теж.... що далі, а так хочеться до корита і красти, красти поки зуби не повибивають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus