USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Проти луцьких податківців порушено кримінальну справу

26 Січня 2009 11:11
За матеріалами відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Волинській області 23 січня прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Всупереч чинному законодавству, службові особи Луцької ОДПІ підтвердили право на бюджетне відшкодування ПДВ одному із місцевих приватних підприємств. Такий факт виявили співробітники відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області, – повідомляє офіційний сайт Волинської ОДПА.
 
Рішення луцьких податківців про бюджетне відшкодування ПДВ приватному підприємству є необгрунтованим, оскільки суперечить і чинному законодавству, і матеріалам позапланової виїзної перевірки підприємства. Але це не завадило підприємству неправомірно одержати на розрахунковий рахунок у банку майже 242 тисячі гривень державних коштів.
 
Тепер дії посадових осіб Луцької ОДПІ на предмет зловживання службовим становищем і службового підроблення розслідуватимуть у прокуратурі Волинської області, яка 23 січня порушила кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 364 та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України.
 
 За матеріалами відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Волинській області
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 15:17
Щось сума зловживань замала. Імена героїв???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus