USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Що поліції заважає боротися з гральними закладами у Луцьку

14 Грудня 2017 14:04
Поліцейські нарікають, що їм складно боротися з гральними закладами в Луцьку, мовляв, мало повноважень і суди повертають конфісковане раніше майно власникам.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 13 грудня.

Член комісії Павло Данильчук дорікнув луцьким поліцейським, що в місті незаконно працюють заклади «Спортлото», в яких жодної лотереї не продають. Він попросив заступника начальника Луцького відділу поліції Леоніда Прокопчука пояснити щодо цієї ситуації.

«Ми працюємо в цьому напрямку, проводимо рейди. Навіть складали протоколи щодо порушення. Зокрема, виявили 10 фактів, коли у відвідувачів таких закладів виявили наркотики. Щодо їхньої діяльності відкрито три кримінальних провадження. Але є проблеми законодавчого характеру, адже, щоб закрити такий заклад потрібне рішення суду. Більше того, ми вилучаємо у них техніку, а через рішення суду змушені її повертати», - пояснив поліцейський.

Нагадаємо, незважаючи на усі заборони грального бізнесу, нелегальні міні-казино та гральні автомати є чи не у кожному дворі Луцька. Такі заклади працівники поліції та учасниками Громадського формування «Варта порядку» неодноразово виявляли під час рейду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Носатий дядько Показати IP 14 Грудня 2017 14:08
Оголошення: "Добрий хірург допоможе поганому танцюристу."
Лучанин Показати IP 14 Грудня 2017 15:06
Нове "Спортлото" відкрилося на вул. Рівненська 25 - приїзджайте, робіть рейд.
Петро Показати IP 14 Грудня 2017 16:04
У "Троянді", через дорогу між Приватбанком і гуртожитком, у будинку по Молоді перед першим гуртожитком меланжу, у новобудові на 40-му, і всі всі написи спортлото. Що вам ще треба? Може НАБУ?
Володимир Показати IP 14 Грудня 2017 16:39
Коли в Луцьк прийшов обласний прокурор Парнака всі гральні заклади були закриті він мзду не брав. Поки був він клуби не працювали.А тепер робіть висновки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus