USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Протитуберкульозному об’єднанню Волині віддадуть два санаторії

10 Січня 2014 08:01
Дитячий санаторій у Згоранах і санаторій для дорослих пацієнтів у Колках віддадуть обласному протитуберкульозному медичному об’єднанню.

Про це йдеться у матеріалі про фінансування у 2014 році медичної галузі, розміщений у «Волинській газеті».

Генеральний директор Волинського обласного протитуберкульозного медичного об’єднання Олег Яковенко розповів, що закладу гроші вкрай необхідні, бо очолювана ним служба готується до реорганізації. Внаслідок цього, до об’єднання ввійдуть два реабілітаційні заклади – дитячий санаторій у Згоранах і санаторій для дорослих пацієнтів у Колках.

На жаль, каже Олег Яковенко, рівень захворюваності на туберкульоз і смертність в Україні загалом та на Волині зокрема доволі високий. А протитуберкульозна служба – не надто престижна.

«Порівняно з минулим роком фінансування з бюджету значно збільшилося. Відповідно ми зберегли доплати за шкідливість, престижність професії. Бо не таємниця, що протитуберкульозна служба – непопулярна в медицині. Не всі хочуть іти працювати до нас», - каже медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
axab Показати IP 25 Січня 2017 16:37
Нарешті, більшість областей визначились з госпітальними округами: http://ua.interfax.com.ua/news/general/396180.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus