USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Призначили директора обласного протитуберкульозного об’єднання

4 Квітня 2018 15:38
Генеральним директором Обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання став Іван Нискогуз. Невдовзі з ним мають підписати контракт.

Про це стало відомо під час засідання 19-ї сесії Волинської обласної ради 4 квітня.

Іван Нискогуз, який працював завідувачем організаційно-методичного відділу обласного дитячої лікарні, виграв конкурс на заміщення посади, що відбувся ще 21 грудня минулого року. На конкурсній комісії він зазначав, зокрема, що прагне налагодити ефективне використання енергоносіїв закладами, які входять до об’єднання, а також акцентував на необхідності реформування протитуберкульозних закладів.

Депутат Сергій Слабенко попросив звернути увагу на те, що постановою КМУ нещодавно було внесено зміни щодо порядку проведення конкурсу на заміщення посади.

Обранець громади Олександр Зінчукпояснив, що, незалежно від того, чи була створена громадська рада, яка брала би участь у конкурсі, остаточне рішення приймає таки обласна рада.

Своєю чергою, депутат Віктор Козак, однак, зазначив, що Іван Нискогуз є доволі конфліктною людиною і колектив об’єднання проти його кандидатури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Правда Показати IP 5 Квітня 2018 09:33
Чому не вибрали генерального директора з працівників установи. Чи думка колективу тепер не приймається до уваги.
Працівник Показати IP 5 Квітня 2018 12:49
А що екс директор Валецький уособлює себе як весь колектив! пан Нискогуз дуже компетентний лікар, на відміну від колишніх алкашів та хабарників!
Правда Показати IP 5 Квітня 2018 13:45
Крім Валецького є ще багато достойних лікарів які не гірше працювалиб як Нискогуз, а може ще й краще
Світлана Показати IP 5 Квітня 2018 13:52
Я до речі як працівник лікарні ні від кого не чула, що вони проти Нискогуза Івана. ми його вже дуже давно знаємо і яка різниця що він не наш працівник. Він відповідає фаху, має досвід керівництва таким закладом (до речі Поворська протитуберкульозна лікарня за час його керівництва перетворилася у зразкову). А те що пан Валецький намовляв проти Нискогуза Івана то є факт. Нам був потрібний достойний керівник і ми його отримали!
Медсестра до правди Показати IP 5 Квітня 2018 13:56
Чому ж такі достойні не подавали кандидатури! Багато говоримо та мало робимо! Як то заздрість мучить!
правда Показати IP 5 Квітня 2018 14:19
Ви непрацівник ОТМПО бо інаше б ви зали, що подавало четверо лікарів з установи.
Медсестра до правди Показати IP 5 Квітня 2018 14:48
Читайте уважно! Чому ж медична комісія не підтвердила кандидатури інших? А Ви така щиросердечна правда не займайтеся брудом і плітками наближається Великодень! Може і Ви станете колись директором ОТМПО, якщо будете добре працювати і дійсно ширити правду! Успіхів ВАм у роботі!
правда Показати IP 5 Квітня 2018 14:58
До чого тут Великдень це поперше. На керівника я не претиндую і брудом нікого не обливаю, а тим більше плітками на відміну від Вас. Час покаже хто є хто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus