USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Нічний Автомайдан: «тітушки» і «беркутівці» викрадають активістів

23 Січня 2014 08:26
Приблизно о 4 ранку працівники "Беркуту" затримали активістів Автомайдану, які патрулювали 17 лікарню, інформує "Українська правда".

Як повідомила Олександра Матвійчук з Центру громадянських свобод, кількість затриманих невідома. Машини усі протрощили.

Зі слів хлопця, якому вдалося втекти, він чув, як "беркутівці" грозили затриманим, що зараз будуть їх возити по місту та бити.



Як повідомляє Громадське ТБ, яке вело трансляцію з місця події, судячи з переписки учасників автомайдану, їх підставили: запустили інформацію про потребу у допомозі в інтернет, щоб зібрати в одному місці, а потім напали.



Зокрема, Євромайдан повідомляє, що силовики кинули вибухівку в середину жовтий буса. Де власник автівки, невідомо.

Побиті машини знаходять з особистими речима власників. В одній із потрощених машин на Інститутській - гаманець із кредитною карткою на ім'я Юлії Волкової. У машині Волкової також був відеореєстратор, на якому видно, що силовики оточили автівки і змушували водіїв відкривати двері.


Згідно з інформацією депутата Лесі Оробець, "беркутівці" викрали ще 4 людей-водіїв автомайдану".

"Єдиного очевидця-п'ятого водія - побитого - я завезла на Майдан в медпункт. Ледве встигли, поки не нагрянула ще зграя беркутівців. З його слів, беркутівці витягли і били всіх, забризгали газом, а в машини кинули гранати", - написала вона у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
правда Показати IP 23 Січня 2014 08:47
Машини Автомайданівців подивіться чим наповнені? Шинами!!! А кажуть на Грушевського радікали?:) Автомайдан, Майдан і їхні лідери - організатори сутичок на Грушевського!!!
евромайдан до правда Показати IP 23 Січня 2014 08:58
Це ще одна шавка янучара обізвалась! На яке паганяло відзиваешся : Тузик чи Шарко??? Не любиш Украіну-геть до Маскви і то бігом,а то будемо тебе собаку гнати босоніж,по снігу і ноччю в товарному вагоні... Слава Украіні !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оля до евромайдан Показати IP 23 Січня 2014 09:07
Гопота рагульська проснулась і давай з ранку гроші дяді Сема відпрацьовувати!:)
евромайдан до Оля Показати IP 23 Січня 2014 13:10
Ти сама шмара донецька,після бодуна путінське бабло одним місцем відробляти будеш,дивися щоб дірок хватило!!
Луцьк до евромайдан Показати IP 23 Січня 2014 09:10
Занадто любимо Україну, щоб спокійно дивитися, як тупоголові майдаунці рвуться до влади! ТИ вали в європу і мий там ноги якомусь пану або сортири, бо нінащо більше не здатний!! Продажне бидло!
ЗА Красавців МАЙДАНО до правда Показати IP 23 Січня 2014 09:56
Яке право ці ЯНУЧАРОВСЬКІ ПРОДАЖНІ КРИСИ мають взагалі розявлять свій гнилий рот, беріть свого ПРЕЗІКА і в Росію, тварей нам на нашій землі не надо.
Тітушка Показати IP 23 Січня 2014 09:50
Красовський від дай 200 гривнів
тверезий Показати IP 23 Січня 2014 10:51
Звертаюсь до усіх прихильників президента януковича ! Повісьте його портрет дома і цілуйте в д***пу раз він вам такий хороший....і корміть ригіаналів які вас всіх купили оптом ....
аа Показати IP 23 Січня 2014 11:10
А що думали майданівські рагулі що тільки вони будуть виловлювати прихильників яника... нате отримайте обратку... що хотіли те і маєте...
тверезий Показати IP 23 Січня 2014 11:31
Судячи з ваших коментарів, покращення всіх влаштовують....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus