USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Провину водія маршрутки, який їхав перекритим під час похорон Героя проспектом, довели

10 Березня 2017 17:43
Водія маршрутки, який по-хамськи поводився під час руху траурної процесії проспектом Волі, звільнять з роботи вже наступного тижня. Службове розслідування довело провину водія.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 10 березня.

Заступник міського голови Сергій Григоренко нагадав, що під час нещодавнього прощання з загиблим Героєм Максимом Гринчишиним дуже некоректно поводився водій на автобусному маршруті №24. Водій виїхав попереду поховальної процесії, яка рухалася проспектом Волі, хамив людям, які звертали вагу на його некоректну поведінку.

Службове розслідування підтвердило провину водія і наступного тижня його звільнять. Вже наступного дня після інциденту водія відсторонили від роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волинянин Показати IP 10 Березня 2017 17:49
Даного водія не відсторонити а в АТО! Там навчиться поваги!!!
євген до Волинянин Показати IP 10 Березня 2017 18:30
Волиняко, то давай уже всіх в ато, раз це така хороша школа манер, життя і тд
упс Показати IP 10 Березня 2017 18:18
Шоб там калимив)?
Журналіст Показати IP 10 Березня 2017 19:06
Згідно затверджених у 1914 році Правил дорожнього руху в Луцьку, водіям заборонялося обганяти похоронні процесії. Ця норма сьогодні відмінена, але майже 100-відсоково її дотримуються водії. Був свідком, коли в Підгайцях за похоронною процесією вишикувалася більш як кілоиетрова колона, але ніхто з водіїв не дозволив обігнати процесію. зустрічні авто також зупинялися і зовсім невідомі люди виходили з машин вшановувати пам'ять незнайомого їм небіжчика. Людина повинна завжди залишатися людиною.
Вовка до Журналіст Показати IP 10 Березня 2017 20:15
Як говорять не лізь по перед батька! Небіжчика якого везуть на кладовище ні в якому разі не можна обганяти він їде туди кому ще не час! Об'їхав? мабуть ти хочеш на його місце. В 2010 їхала похоронка з Любомля до Ковеля, жодне авто не обігнало траурну церемонію. Давайте будемо людьми. А водія цієї "маршутки" як кажуть у нас в Луцьку на Гіляку і забрати маршут в перевізника.
Міша Показати IP 10 Березня 2017 20:44
Ну і забобонний народ у нас. Якщо водій не порушив ПДР за що звільняти? А водій що на Відродження на червоне проїхав і зачепив три дитини на переході і далі працює на тому ж маршруті. Що для вас небіжчик важливіше трьох дітей? Живих треба шанувать а не мертвих. Скажіть це Григоренку хто зможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus