USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Торік у Луцьку звільнили 20 водіїв маршруток

16 Березня 2017 09:42
Хамство та недотримання графіків руху коштували близько 20 водіям міських маршруток роботи.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 15 березня.

Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що минулого року в місті звільнили два десятки водіїв. Причини були різні: неналежна культура поведінки, хамство, не дотримання графіків руху, відключення системи GPS. Зокрема, 10-тьох звільнили саме за відключення системи GPS в маршрутках.

Нагадаємо, в Луцьку городяни масово скаржаться на якість перевезень у міському транспорті. Невдоволені лучани тим, що водії не доїжджають на кінцеві зупинки, особливо у вечірню пору, порушують графіки руху.

До слова, під час прощання з загиблим лучанином Максимом Гринчишиним дуже некоректно поводився водій на автобусному маршруті №24. Водій виїхав попереду поховальної процесії, яка рухалася проспектом Волі, хамив людям, які звертали увагу на його некоректну поведінку. Службове розслідування підтвердило провину водія і наступного дня після інциденту водія відсторонили від роботи і пообіцяли його звільнити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
наташа Показати IP 16 Березня 2017 17:07
В неділю,12 березня, довелось їхати маршруткою №4, яка відправилась з залізничного вокзалу в 11.30. Це просто жах!!! Сидіння брудні, обірвані, в салоні холодно, брудно. А сморід від цигаркового диму, що аж дух забиває. Як можна таку маршрутку випускати на маршрут? А за що платити 4-5 грн? Не треба великих затрат, щоб взяти кусок господарського мила і відро води і помити салон.А перевізник куди дивиться?Шкода, що працівники міськради не їздять маршрутками!!! Та і хіба важко вийти з салону покурити? Це неповага до самого себе так не глядіти машину.
Вітя Показати IP 16 Березня 2017 17:09
Сам водій маршрутки і мені смішно де і кого звільнили. Я про таке навіть не чув. Щось той Григоренко забрехався. Звільнилось багато але всі добровільно самі звільнились.ГРИГОРЕНКО якщо ти не брехун назви прізвища звільнених або хоч на якому підприємстві скількох звільнили. А як ні то ти брехун з брехуна.
Анонім Показати IP 18 Березня 2017 11:31
А ВИ зажерлися Віктор.....наведіть порядок елементарний в маршрутках,а то гидко їздити,грибок,плесінь,смердво куривом!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus