USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Проїхав на червоне: у Луцьку вночі спіймали п'яного водія

4 Листопада 2023 19:42
Патрульні зупинили водія за проїзд на червоний сигнал світлофора, а той виявився нетверезим.

Вчора пізно ввечері під час патрулювання вулицею Набережною у Луцьку інспектори помітили автомобіль Daewoo, керманич якого проігнорував червоний сигнал світлофора та промчав через регульований пішохідний перехід, повідомили у патрульній поліції Волині.


Поліцейські зупинили автомобіль та, поспілкувавшись з водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік пройшов перевірку на місці події за допомогою приладу Драгер, і результат становив 2,67 проміле.

Крім того, громадянин не зміг пред'явити охоронцям порядку чинний страховий поліс. Водія відсторонили від керування транспортним засобом та склали на нього адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонений сигнал світлофора) та ч. 1 ст. 126 (Керування без документів на право керування) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 4 Листопада 2023 20:39
Будуть конфіскувати автомобілі в подібних випадках і відправляти на фронт. А власники направляються на ВЛК ТЦК з метою визначення придатності до військової службию

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus