USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проїзд школярів по Україні планують зробити безкоштовним

4 Січня 2020 10:37
На безкоштовний проїзд школярів по різних регіонах України Кабмін передбачив 500 млн гривень, а початок програми планують на квітень.

Урядова програма мобільності молоді планує охопити 100 тисяч дітей. Про це заявив прем’єр Олексій Гончарук, – повідомляє прес-служба уряду.

За словами Гончарука, більша частина дітей шкільного віку не виїжджала за межі своєї області протягом останніх трьох років. Щоб змінити ситуацію, Кабінет міністрів розробив план мобільності молоді.

Він передбачає бюджетне фінансування подорожей школярів по різних регіонах України. За розрахунками уряду, це повинно позитивно вплинути і на мобільність дорослого працездатного населення, наприклад, для пошуків більш високооплачуваної роботи і переїзду в інші міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 4 Січня 2020 12:59
В розумних державах школярі повинні їздити безкоштовно, бо вони не мають доходів. Обов'язком кожної нормальної держави є забезпечити права школярів на безкоштовний проїзд.
Лучанин Показати IP 4 Січня 2020 14:43
"наприклад, для пошуків більш високооплачуваної роботи і переїзду в інші міста"(С) - от цікаво, якщо людина має свій дім, то вона їде десь шукати вже обставлений відремонтований будинок, чи сама наводить в ньому лад? А з своїм селом, містом, країною не те саме має бути? Оголосив би відразу з яких районів має повиїзжати люд.
Андрій Показати IP 4 Січня 2020 15:11
При умові якщо вони куплять картки в сітікард... Так пане степанове?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus