USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську вимагають збільшити термін пільгового проїзду для школярів

19 Вересня 2018 12:09
На місяць збільшити термін пільгового проїзду для школярів у Нововолинську просять депутати міської ради від фракції УКРОП.

Про це йшлося під час сесії Нововолинської міської ради, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

У тексті звернення йдеться, що виконавчий комітет міської ради погодив тарифи та терміни проїзду за зниженим тарифом на 25% з 1 жовтня по 15 травня.

«В умовах поглиблення децентралізації влади та розширення повноважень органів місцевого самоврядування, одним із ключових завдань є наближення фінансування послуг до рівня, де вони надаються. З 1-го січня 2017-го року видатки на відшкодування витрат та пільговий проїзд окремих категорій громадян включено до видатків місцевих бюджетів, отже компенсацію витрат за пільгове перевезення покладено на місцевий бюджет, що дає право самостійно встановлювати терміни і розміри оплати на пільгове перевезення», - зазначають депутати-укропівці.

Тож просять встановити термін пільгового перевезення школярів в місті та селищі з початку навчального року – з 1 вересня до 15 червня.

«Компенсацію витрат передбачити при перерозподілі коштів міського бюджету з врахуванням перевиконання», - йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 19 Вересня 2018 12:27
Хай школяри пiшки ходять. В нас була школа в сусiдньому селi 5 км то пiшака ходили i нiчого.А то всi хочуть бути панами зараз, всьо дай на халяву та на дурняка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus