USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прибирання вулиць у двох мікрорайонах Луцька обійдеться у півтора мільйона

14 Березня 2017 20:30
Послуги з прибирання та підмітання вулиць у двох мікрорайонах міста обійдуться майже у півтора мільйони гривень.

Триває подання пропозицій на торги з прибирання та підмітання вулиць у Луцьку: 10 березня оголосили торги за двома лотами, що передбачають прибирання проїжджої частини, тротуарів та газонів у різних мікрорайонах міста.

Замовником послуг виступає департамент житлово-комунального господарства міськради, а загальна очікувана вартість виконання робіт становить 1,39 мільйона гривень. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 березня.

У межах першого лоту очікуваною вартістю 632 тисячі гривень передбачені послуги з прибирання та підмітання вулиць на проїжджій частині в 9 520 погонних метрів, тротуарах площею 46 010 метрів квадратних та газонах площею 164 505 метрів квадратних.

Серед вимог до учасників торгів:

– наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації;
– чітке дотримання режимів і графіків прибирання погоджених з департаментом ЖКГ;
– забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається;
– ручне прибирання проїжджої частини шириною не менше 1 метра;
– механізоване в залежності від технічних характеристик спецтехніки, але не менше 1 метра;
– обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон в селі Брище Луцького району;
– утримання вулиць в листопаді та грудні буде проводитись за рахунок додаткового договору;
– прибирання за окремими замовленнями;
– дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Передбачене прибирання протягом квітня-жовтня проїжджої частини на бульварі Дружби Народів, вулицях Бенделіані, Корольова, Олександра Невського, Потебні, Грабовського, Ранкова, проїзд від Станіславського до Бенделіані, Грабовського (за гуртожитком). Також йдеться про прибирання тротуарів на вулиці Бенделіані, бульварі Дружби Народів, вулицях Гнідавська, Корольова, Станіславського, Окружна (від вулиці Мамсурова до повороту на вулицю Станіславського), Грабовського, Грабовського (за гуртожитком), Мамсурова, Цукрова, Польова, Потебні, Ранкова, сквер на вулиці Олександра Невського, проїзд від Станіславського до Бенделіані, сквер біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Прибирання газонів передбачили на вулиці Бенделіані, бульварі Дружби народів, бульварі Дружби Народів (між будинками № 5, № 9) , вулицях Гнідавська, Станіславського, Шота Руставелі, Грабовського, Грабовського (за гуртожитком), Корольова, Польова, Потебні, Окружна від Львівської до Мамсурова + схили, Мамсурова, Полонківська, сквер Дубовий гай, сквер біля пам’ятника Тарасу Шевченку, сквер на бульварі Дружби народів, сквер на вулиці Олександра Невського.

У рамках лоту №2 очікуваною вартістю 758 тисяч гривень передбачені послуги з прибирання та підмітання вулиць на проїжджій частині в 8 212 погонних метрів, тротуарах площею 60 651 метр квадратний та газонах площею 197 700 метрів квадратних.

Передбачене прибирання протягом семи місяців (квітня-жовтня) проїжджої частини на вулицях Кравчука (непарна сторона від вулиці Гордіюк до проспекту Соборності), Зацепи, проїзд від Конякіна до коледжу Монада, проїзд від Федорова до ДНЗ № 1,4, проїзд від Конякіна до Кравчука, Федорова, Заньковецька, Вахтангова та Наливайка. Також лот передбачає прибирання тротуарів на вулицях Карпенка-Карого (від залізничного переїзду до шляхопроводу на проспекті Перемоги, біля ринку), Карпенка-Карого (від залізничного переїзду до шляхопроводу на проспекті Перемоги та сходи на шляхопровід), Кравчука (непарна сторона від вулиці Гордіюк до проспекту Соборності), Карбишева (від вулиці Наливайка до вулиці Єршова), Єршова, Конякіна, Федорова, Гордіюк, Ківецівська, прохід від вулиці Конякіна до коледжу Монада, прохід від вулиці Кравчука до Конякіна, Конякіна (від Гордіюк до Карбишева), прохід від вулиці Конякіна до ЗОШ № 11, Зацепи, Наливайка, шляхопровід на вулиці Гордіюк.

Прибирання газонів передбачили на вулицях Гордіюк, кільце на перетині вулиць Карпенка-Карого – Конякіна, кільце на перетині вулиць Конякіна – Гордіюк, кільце на перетині вулиць Карбишева-Єршова, Конякіна, Героїв УПА, Карпенка-Карого (від залізничного переїзду до шляхопроводу на проспекті Перемоги), Карбишева (від вулиці Наливайка до вулиці Єршова), Наливайка, Ківецівська, Конякіна, Кравчука (права сторона від вулиці Гордіюк до проспекту Соборності), Єршова (ліва сторона), транспортна розв’язка на вулиці Ківерцівській,прохід від вулиці Конякіна до коледжу Монада, прохід від вулиці Кравчука до вулиці Конякіна, прохід до ЗОШ № 11, Зацепи, прохід від вулиці Федорова до ДНЗ № 1,4, Федорова, шляхопровід на вулиці Гордіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Йопрст Показати IP 14 Березня 2017 22:29
Через- фірм посередників
))) до Йопрст Показати IP 14 Березня 2017 23:02
фірми посередників з космічними цінами на послуги...це класична схема.
Анонім Показати IP 15 Березня 2017 00:03
хто як миє гроші: хто пісок ешелонами на вулиці міста вивозить, хто вулиці прибирає. ще треба повітря від пилюки очищати і хмари розганяти.
деб"ли Показати IP 15 Березня 2017 00:07
дороги вже поремонтували, освітлення вулиць зробили, тротури скрізь облаштували, на водогонах, каналізації, теплотрасах труби поміняли, будинки утеплили. от тільки проблема зі сміттям в голові
34 Показати IP 15 Березня 2017 07:45
Швець вміє дерибанить бюджет не виконуючи роботи, сам бачив як машини розверталися посередині вулиці, а списують всю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus