USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У ДТП на Волині травмувалася 8-річна дитина

19 Січня 2015 16:13
На Волині у ДТП травмувалося троє осіб, серед них - 8-річна дитина. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Перевищення швидкості та порушення правил переходу дороги стали причиною дорожньо-транспортних пригод, які зафіксували працівники Державтоінспекції на території області.

16 січня близько 01:00 години водій автомобіля «Опель Фронтера», рухаючись вулицею Глушець у Луцьку, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїзної частини дороги і допустив зіткнення з електроопорою та придорожнім деревом. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Волинську обласну клінічну лікарню.

Внаслідок перевищення швидкості не впорався з керуванням водій автомобіля «Фольксваген Кадді». 16 січня близько 09:30 на автодорозі Ковель – Володимир-Волинський – Жовква водій не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і допустив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, доставлений у Нововолинську центральну міську лікарні. Не госпіталізовувався.

Цього ж дня о 18:05 від чергової медсестри приймального відділення Любешівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них доставлений 8-річний мешканець селища Любешів. Тілесні ушкодження постраждалий отримав внаслідок автопригоди, що трапилася у Любешові близько 18:00. Як з’ясували працівники Державтоінспекції, 23-річний житель села Седлище, керуючи автомобілем «Хонда-SRV», під час об’їзду іншого автомобіля здійснив наїзд на постраждалого, який переходив вулицю у невстановленому місці. Пішохід госпіталізований.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus