USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У ДТП на Волині загинула 8-місячна дитина

27 Серпня 2014 11:31
На Волині смертельна ДТП забрала життя 8-місячної дитини.

26 серпня по обіді на відрізку дороги «Ковель–Володимир–Волинський–Жовква», 29–річний водій, мешканець Володимира–Волинського, керуючи автомобілем «Рено Кенго», що рухаючись в напрямку Володимира-Волинського з боку Ковеля, згідно з попередніми даними, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де в подальшому допустив зіткнення з автомобілем «Опель Мовано». Про це інформують у прес-службі УДАІ у Волинській області.

У результаті зіткнення водій автомобіля «Рено» та 5-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження та госпіталізовані до Володимир–Волинського медичного закладу. 8-місячний хлопчик, пасажир цього ж автомобіля, на жаль, загинув на місці пригоди.



Цього ж дня, неуважність пішохода, стала причиною дорожньо-транспортної пригоди. 31-річний водій автомобіля «Сітроен Берлінго» на відрізку дороги «Ковель–Володимир-Волинський–Жовква» допустив наїзд на пішохода, яка не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху раптово вибігла на проїзну частину дороги.

Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

Окрім цього, близько 18 години вечора в селі Хмелів Володимир-Волинського району зареєстровано автопригоду за участю мототранспорту. 21–річний водій, мешканець Володимир-Волинського району, керуючи мопедом «ALPHA» без номерного знаку, що незареєстрованим у встановленому порядку, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого відбулося зіткнення з мопедом «SENSOR», який саме рухався проїжджою частиною.

Внаслідок аварії водій мопеда SENSOR отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Серпня 2014 13:09
Треба дозволити швидкість до 300 км\год. Тоді будуть встигати проскочити.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2014 21:46
Бідний Тимофійчик. Ніколи не забудемо цього посміхненого малюка :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus