USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пригожин був у списку пасажирів: все, що відомо про авіакатастрофу в Росії

24 Серпня 2023 10:06
Росавіація опублікувала список пасажирів бізнес-джету, що розбився 23 серпня в Тверській області. Серед них є і прізвище ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, а також його правої руки, засновника ПВК Дмитра Уткіна, який мав позивний Вагнер.

Пасажири: Propustin Sergey, Makaryan Evgeniy, Totmin Aleksandr, Chekalov Valeriy, Utkin Dmitriy, Matuseev Nikolay, Prigozhin Evgeniy. Члени екіпажу: Levshin Aleksei, командир; Karimov Rustam, другий пілот; Raspopova Kristina, бортпровідник.

Все що відомо про падіння літака з Пригожиним на борту станом на ранок 24 серпня

Перед катастрофою літака очевидці чули два сильні хлопки, після чого в судна відвалилося крило і стабілізатор, які впали недалеко від занедбаної ферми в селі Куженкіно.

Наближений до ПВК «Вагнера» Telegram-канал Grey Zone стверджує, що літак Євгенія Пригожина збили вогнем із ППО.

Також пишуть, що як версію катастрофи літака Пригожина розглядають теракт на борту. Очевидці кажуть, що бачили вибух у повітрі, після чого літак почав падати.

Baza з посиланням на Flightradar повідомляє, що літак не знижувався перед падінням. Він зник із радарів під час набору висоти.

РосЗМІ повідомляють, що Пригожин 23 серпня дійсно вилетів у Росію з Африки, на борту з ним нібито був весь командний склад ПВК «Вагнер».

Другий літак, що належить Пригожину, приземлився в підмосковному аеропорту Остаф'єво.

На місці аварії літака Embraer ERJ 135 знайдено телефон Пригожина, повідомило джерело Al Jazeera.

Тіла всіх 10 загиблих у катастрофі бізнес-джета відвезли в морг на експертизу. Станом на ранок 24 серпня на місці авіакатастрофи все ще працюють криміналісти. Тіло ватажка ПВК «Вагнер» наразі ще не ідентифіковане серед останків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus