USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Прикарпаття» здолали: перша перемога «Волині» у п'яти матчах. Фоторепортаж

13 Травня 2021 08:57
В останніх чотирьох матчах «Волинь» не перемагала, а два попередні взагалі програла, відтак у перенесеному 14 турі футболісти лучан прагнули перервати невдалу серію та нарешті перемогти перед рідними вболівальниками. У суперниках – «Прикарпаття» з Івано-Франківська, яке бореться за виживання у Першій лізі.

У старті гостей вийшли два колишні футболісти «хрестоносців» Василь Курко та Ростислав Волошинович. Натомість Василь Сачко вирішив провести ротацію після невдалого виїзду в Краматорськ. Зокрема пару центральних захисників склали Цюпа та Приймак, у нападі грав Коломоєць, також у старті нарешті з’явився Нкололо.
«Волинь» активніше розпочала матч і вже на 5 хвилині відкрила рахунок у матчі. Гості порушили правила щодо Коломойця у своєму карному майданчику, і арбітр вказав на точку. До м’яча підійшов Нкололо та впевнено реалізував вирок – 1:0.
На 18 хвилині рахунок міг подвоювати Чачуа, який замикав пас Нкололо, але Французу якимось чином вдалося вибити м’яч з лінії воріт та врятувати «Прикарпаття» від другого пропущеного голу.
Хоч Чачуа не вдалося забити у попередньому моменті, але вже через три хвилини він оформив асист. Хавбек навісив зі штрафного, і першим на м’ячі у штрафному гостей був Шарпар, головою розстрілявши ворота Новака – 2:0.
Невдовзі гості відповіли небезпечним моментом після кутового, але «хрестоносцям» пощастило, що Копитко не влучив у рамку воріт.

Натомість до кінця тайму у «Волині» могли забивати Оринчак, який задалеко відпустив м’яч, також після скидки Чачуа бив Коломоєць, але удар заблокував захисник.
У другому таймі вболівальники побачили набагато менше моментів, загалом 45 хвилин пройшли під девізом: одні не хотіли, інші не могли.

У «Волині» на початку тайму з-за меж карного майданчика били Чачуа та Шарпар – невдало, а вже наприкінці зустрічі свій дебютний гол міг забити Коломоєць, однак не зумів дотягнутися до м’яча після гострого прострілу партнера.
Як підсумок – впевнена перемога «Волині», яка була забезпечена ще у першому таймі. Наступний поєдинок «хрестоносці» зіграють 16 травня з «Гірником-Спорт» з Горішніх Плавнів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автор
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 13 Травня 2021 11:07
Не цікаво вже читати статті та дивитися матчі за участі Волині. Вони показали свій настрій та характер на гру в попередніх матчах. А весною потрібно було картошку посадити на футбольному полі, більший толк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus