USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Приходько збирається заміж, хоч і «мама їй казала…»

28 Вересня 2009 19:28
Стали відомі подробиці майбутнього весілля 22-річної учасниці «Євробачення» Анастасії Приходько і її обранця на ім’я Нурік. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Днями журналісти зловили закохану парочку за вибором обручок в одному з ювелірних салонів Києва. Настя довго розглядала прикраси, вибираючи між дорожчими і дешевшими. Співачка придивлялася до прикрас з білого золота.
До вівтаря наречена відправиться після Нового року, – пише сайт ТСН.
«На весілля покличу чоловік триста», – зізналася Настя. І уточнила, що більше всього на світі вона не любить пафосні прикраси.
Свого майбутнього чоловіка Настя Приходько зустріла в Одесі. Біженець з Абхазії на ім’я Нурік старший за співачку на два роки. Займається бізнесом. Відомо, що тато Нуріка живе в Сухумі. Якщо вірити розповідям друзів, Нурік вислідив машину, на якій співачку відвезли в ресторан після виступу в Одесі, набрався сміливості і підійшов поговорити.
Зі своїм обранцем Нуріком співачка вже живе разом. Молоді планують не лише розписатися, але і повінчатися. З чуток, місце, де пройде весільна церемонія, Приходько приховує від преси. Плаття наречена поки що не вибрала. Але вже заявила про те, що воно обов’язково буде білого кольору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus