USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Тато, мама і я – дружня сім’я»

2 Червня 2014 08:00
Cпортивно-розважальна гра «Тато, мама і я – дружня сім’я» відбулася у Ковелі. Сім`ї змагалися в у залі Ковельської ДЮСШ імені Євгена Кіндратовича, - повідомляє «ПроКовель».

Згідно з умовами змагань кожна команда складалася з двох батьків та дитини віком 6-11 років. Прийшло аж 16 команд-учасниць, які представляли навчальні та спортивні заклади міста.

У програмі змагань були як естафети для всієї родини, приміром, «Попади в ціль», «Садіння картоплі», «Біг по кубах», «Переправа» та «Робін Гуд», так й індивідуальні конкурси для татусів, матусь та їхніх діток.

Швидкість, спритність, влучність – це ті основні критерії, якими необхідно було досконало володіти кожному учасникові, щоб перемогти свого суперника. Конкурси були настільки урізноманітненні, що лідери спортивних перегонів постійно змінювалися, і лише сім’ї Падошик вдалося кілька разів показати найвищі результати. Цей незаперечний факт дозволив Ігорю, Ірині та їхній донечці Ользі вибороти головний приз змагань – плазмовий телевізор. Цього разу багатодітній родині, де виховується троє діток, серед яких середня дочка Настя – кандидат у майстри спорту з вільної боротьби, удача посміхнулася двічі, адже тато Ігор Борисович, тренер в ДЮСШ, ще й був визнаний «Найкращим татом». А ось серед матусь почесне звання «Найкраща мама» отримала Людмила Сергіївна Петровська (ЗОШ №10). Відзначили Почесною грамотою і цінним подарунком старання маленького вихованця НВК «загальноосвітня школи І-ІІІст. №11 – ліцей» Кирила Крецкевича. Цю команду особливо тепло приймали в залі, адже їх гучно підтримувала група школярів, яку очолила директор навчального закладу Галина Сидорук. За їхній ентузіазм організатори змагань нагородили вихованців школи-ліцею великим смачним тортом.

Цього дня серед учасників було розіграно чимало призів. Отож головну нагороду виграла сім’я Падошик, другою стала родина Клімуків - Олександр Миколайович його дружини Оксана Гервасіївна та син Денис, які представляли навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школи І-ІІІст. №13 – колегіум», і третій результат продемонстрували Олександр Володимирович, Людмила Олександрівна Головій на чолі зі своїм сином Аркадієм. Вони були учасниками від спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №3 ім. Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus