USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прикордонні застави Волині перейменують на честь героїв АТО

15 Серпня 2014 21:38
Увіковічнити імена загиблих у зоні АТО військовослужбовців Луцького прикордонного загону назвами прикордонних застав та вулиць пропонують ветерани Прикордонної служби.

Про це під час урочистого мітингу, присвяченого поверненню прикордонників оперативно-бойової прикордонної застави Луцького прикордонного загону із зони АТО 15 серпня повідомив голова ветеранської організації прикордонників генерал-лейтенант Аркадій Яворський.

Він звернувся до керівництва Прикордонної служби, області та міста із пропозицією дати прикордонним заставам загону імена загиблих під час АТО Сергія Голюка та Сергія Киричука.

«Зараз, на наших очах, ви створюєте нові бойові традиції прикордонного відомства. Я пропоную, і якщо треба, виступлю від імені ветеранської організації ініціатором присвоєння прикордонним заставам імені Луцького прикордонного загону – сержантів, які героїчно загинули в боях і стояли поряд з вами», - звернувся до прикордонників очільник ветеранської організації.



На його думку, це будуть іменні прикордонні застави сучасної України, яка народжується в запеклих боях із ворогом. Також Аркадій Яворський запропонував назвати на честь героїв вулиці, населені пункти, школи, де вони мешкали та навчалися. Він наголосив, що потрібно, щоб на подвигах загиблих вчилися сьогоднішні прикордонники та ті, хто у майбутньому піде у бій. З його слів, молоді, яка перебуває у лавах Прикордонної служби, є з кого брати приклад.



До слова, під час урочистого мітингу прикордонникам Луцького прикордонного загону представили нового командира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 15 Серпня 2014 22:39
Хочу служити на заставі ім. Ляшка...
Дончанин Показати IP 15 Серпня 2014 23:51
коментар було видалено
Українець Показати IP 16 Серпня 2014 01:08
Пі*арасам таким як ти там і місце
Анонім Показати IP 16 Серпня 2014 09:51
Ідіотизм. Хлопці, звичайно, герої, але для увіковечнення їх памяті не варто перейменовувати застави. Що, Пархоменко зі своїми, які стояли насмерть і колошматили фашистів, уже не подобаються таким, як Яворський? Значить, свого часу його погано вчили традиціям прикордонників.
Аня Ним до Анонім Показати IP 16 Серпня 2014 14:05
А якщо , не дай Боже , зі школи буде два чоловіки, то ім"ям двох і т.д.
Лучанка Показати IP 16 Серпня 2014 11:42
пянюга пирожик і тут вліз. вся київська площа падала зосміху як воно обригане немогло встати з болота. позор волинської землі.
Юля Показати IP 26 Вересня 2014 01:42
Не дай бог, не стало би вашого тата, захищаючого свою країну і вас!!! Ви би порвали всі свої "струнки" щоб його памятали всі... А його троє дітей - Діти Героя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus