USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прикордонник, слідчий, працівник колонії: на Волині судять 12 посадовців-хабарників

5 Травня 2017 16:33
Кримінальні провадження щодо 12 посадовців, яким інкримінують отримання неправомірної вигоди, направили до суду.

Про це стало відомо під час брифінгу заступника прокурора області Сергія Єфремова 5 травня.

З слів Євгена Єфремова, впродовж 4 місяців 2017 року до суду з обвинувальним актом слідчі органів прокуратури скерували 9 кримінальних проваджень щодо 12 осіб - працівників митниці, поліції, пенітенціарної та державної фіскальної служб. Загальна сума завданих збитків та отриманої неправомірної вигоди цими особами становить більше 2,8 млн. грн.

Зокрема, у суд направили обвинувальний акт щодо слідчого СВ Луцького ВП ГУ НП у Волинській області за ч.2 ст.369-2 КК України, який одержав неправомірну вигоду в сумі 2 тисячі доларів США. Ці гроші він отримав за те, щоб працівники інших відділень поліції повернули вилучений транспортний засіб. До слова, обвинувальний акт направили до суду разом з угодою про визнання вини.

Також на розгляд Феміди направили обвинувальний акт з угодою про визнання вини щодо заступника начальника Маневицької виправної колонії. Останній отримав неправомірну вигоду в сумі 4 тис. грн. за те, аби посприяти у вирішенні питання щодо застосування до засудженого умовно-дострокового звільнення від відбування подальшого покарання.

Крім того, за цей період одному працівнику прикордонної служби оголосили про підозру за одержання хабара у розмірі 1000 доларів США. Військова прокуратура справу до суду, який, своєю чергою, виніс вирок прикордоннику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus