USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальника відділу прикордонної служби «Березове» Луцького загону впіймали на хабарі

7 Травня 2018 16:04
Під час отримання частини неправомірної вигоди оперативники СБУ затримали начальника відділу прикордонної служби «Березове» Луцького прикордонного загону.

Про це повідомляє РівнеPost.

Військовий прокурор Рівненського гарнізону Юрій Табака повідомив сьогодні журналістам, що упродовж квітня-травня цього року оперативники СБУ стежили за прикордонником.

Десять тисяч гривень хабара він отримав за те, щоб не створювати перешкод підприємцям під час проведення господарської діяльності з переробки деревини у прикордонній смузі. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення прикордонника від посади.

Підприємець сам звернувся до правоохоронців, коли прикордонник у Рокитному почав вимагати від нього щомісячно по 5 тисяч гривень. І його затримали.

Поки що посадовець перебуває у кімнаті тимчасового тримання Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Операція з викриття прикордонника проводилась спільно з військовою прокуратурою та поліцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Носатий дядько Показати IP 7 Травня 2018 17:49
Нєужєлі? Ай-ай-ай. Савченко має свою кандидатуру?
хехъ Показати IP 8 Травня 2018 19:05
нормально. Только это наверняка мизер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus