USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Прикордонникам відмовили облаштувати базу відпочинку на Поліссі

16 Липня 2015 11:44
Виділити земельну ділянку для облаштування бази відпочинку Державної прикордонної служби відмовили у одній із сільрад Шацького району.

Про це йшлося під час розширеної наради з земельних питань у Волинській облдержадміністрації 16 липня.

Державна прикордонна служба просила виділити земельну ділянку поблизу села Пульмо у зв’язку з тим, що бази відпочинку прикордонників у Криму були експропрійовані російськими окупантами. Значна частина прикордонників, які виконують завдання у зоні проведення АТО, таким чином, залишилася без баз відпочинку.

Як розповів начальник Головного управління Держземагентства у Волинській області Василь Василенко, Пульмівський сільський голова ініціював передачу ділянки прикордонникам проте сільська рада вирішила виставити її на торги.

Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик просив його та правоохоронців уважно моніторити процес проведення торгів та з’ясувати, хто отримає ділянку і чи не буде це «черговою схемою». Також він просив перевірити, на яких умовах та кому виділяли земельні ділянки у межах цієї сільради протягом 2014-15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
західняк Показати IP 16 Липня 2015 12:28
Потрібно просто оприлюднити призвіща цих к*злів з сільської ради а правоохоронним органам "прискіпливо" вивчити всі їхні фінансові оборудки.Не сумніваюсь Що за ними вже давно тюрма "плаче"
східняк до західняк Показати IP 16 Липня 2015 13:04
Підтримую 100%. Проти голосували ті, які за " станом здоров"я" не підлягають мобілізації, а по факту можуть пити-курити,ходити на полювання, керувати автотранспортом. Вам вже для прикордонників жалко - то підіть добровольцями на охорону східного кордону України .
лучани Показати IP 16 Липня 2015 12:31
Пора припинити безплатну роздачу земель. Земля повинна продаватися тільки на аукціонах. Якщо не мають за що купити,то звідки візьмуть гроші на будівництво?
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 13:41
Злобні жадні тролі. Для прикордонників їм жаль. А для товстого кабана-депутата чи підприємця - віддадуть за 100 метрів дороги чи дах над клубом, і ще в дупу лизнуть.
Волинянин Показати IP 16 Липня 2015 14:39
Мобілізувати всю сільську раду в прикордонні війська.
Олег Показати IP 16 Липня 2015 15:03
Не потрібні вони на сході будуть і там красти та мародерствувати. Окопи рити -трудотерапія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus