USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Прикордонники затримали волинянина, який віз до Білорусі тонну сала

2 Вересня 2016 12:52
Прикордонники Луцького загону затримали поблизу кордону підводу з тонною сала, - інформують у прес-службі Держприкордонслужби.

Українця, який намагався незаконно перемістити до Білорусі близько тонни сала, зупинили сьогодні вранці прикордонники Луцького загону.

Порушника, який їхав на підводі, прикордонний наряд затримав за кілька десятків метрів від державного кордону. Під час перевірки прикордонники виявили 18 мішків з салом, яке житель населеного пункту Тур мав намір доправити до сусідньої країни.

Вантаж вилучили, а стовно затриманого «їздового» склали документи адміністративного провадження.

До слова нагадаємо, учора, 1 серпня, Білорусь обмежила ввезення свинини з Волині через АЧС.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 26 серпня стало відомо, що в двох районах Волині виявили спалах африканської чуми свиней. В цих районах заборонили реалізувати свинину на ринках та магазинах, а також встановили ветеринарно-поліцейські пости зі шлагбаумами, попереджувальними знаками..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus