USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Прилеглі до Рожища села матимуть власну амбулаторію

19 Квітня 2016 10:13
Тривають роботи над реконструкцією приміщення в Рожищі, де буде розташована амбулаторія. Кошти на її облаштування виділить Світовий банк, - інформує Район. Рожище.

Прогнозовано, що приміщення військкомату пустувати довго не буде, бо вже залагоджуються всі паперові формальності для початку реконструктивних робіт.

«Ми вже проводимо третю експертизу, досить вартісну, доробляємо, удосконалюємо проект, згідно з вимогами. Коли всі формальності з паперами будуть завершені, проведуть тендер, де переможець виконуватиме роботи з реконструкції, - повідомив Володимир Мосійчук, головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» .

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ДО КІНЦЯ РОКУ З’ЯВИТЬСЯ 31 НОВА АМБУЛАТОРІЯ. ПЕРЕЛІК

Передбачається, що нова амбулаторія буде обслуговувати Завокзальний район Рожища та прилеглі села. Зокрема, планується, що первинну медичну допомогу надаватимуть мешканцям Копачівської, Іванчицівської та Уляницької сільських рад. Там можна буде отримати консультацію сімейного лікаря, здійснити обстеження, зробити кардіограму.

Також у найближчі кілька років планують облаштувати амбулаторії в селах Копачівка та Кременець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus