USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Примхи природи: Карпати засипало снігом. ФОТО

26 Квітня 2016 18:29
До 20 см снігу цієї ночі випало у Карпатах, - повідомляє Укрінформ.

«Найбільший, до 20 см, сніговий покрив спостерігається на Чорногорі. На інших вершинах Карпат снігу трохи менше, до 10 см. Сніг з дощем падав усю ніч», - повідомили у Верховинському рятувальному пункті.

Найбільше снігопад збентежив людей, які живуть на території Яремче, бо там вже зацвіли фруктові дерева. У гірських районах дерева цвітуть пізніше, тому там у людей залишається надія не втратити врожай через весняні заметілі.

Сьогодні на Прикарпатті синоптики обіцяють хмарну погоду, вдень невеликий дощ, вночі та вранці заморозки на поверхні грунту до - 3 морозу. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. вдень 8-13 тепла, у високогір’ї Карпат температура повітря вночі 0-5 морозу, вдень до 5 градусів тепла.

Чорногора — найвищий гірський масив українських Карпат. Головний хребет простягається до 40 км між долинами річок Чорної Тиси і Чорного Черемоша.

Нагадаємо, погода бешкетує і на Львівщині. 25 квітня вранці у місті Трускавець Львівської області неочікувано випав сніг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus