USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Принц Ендрю погодився врегулювати позов про сексуальні домагання

16 Лютого 2022 09:56
Принц Ендрю погодився врегулювати позов Вірджинії Джуффре про сексуальні домагання, згідно з листом, поданим 15 лютого її адвокатом Девідом Бойсом. Про це інформує ABC News, передає УНН.

Сума мирової угоди не розголошується, і в листі до суду йдеться, що принц Ендрю «має намір зробити суттєву пожертву на благодійність пані Джуффре, на підтримку прав жертв».

«Принц Ендрю ніколи не збирався очорняти характер пані Джуффре, і він визнає, що вона постраждала і як визнана жертва жорстокого поводження, і внаслідок несправедливих публічних нападок, – йдеться у листі. – Відомо, що Джеффрі Епштейн багато років продавав незліченну кількість молодих дівчат. Принц Ендрю жалкує про свій зв’язок з Епштейном і високо оцінює хоробрість пані Джуффре та інших тих, хто вижив у захисті себе та інших».

Джуффре раніше стверджувала, що Джеффрі Епштейн «продав» її принцу Ендрю, який, за її словами, скористався цим і зґвалтував її, коли їй було менше 18 років.

Принц Ендрю неодноразово заперечував звинувачення і критикував достовірність і мотиви Джуффре.

Раніше цього місяця принц Ендрю погодився на березневі свідчення у цій справі. Це сталося після того, як у січні федеральний суддя у Нью-Йорку відхилив його аргументи про припинення справи.

Джуффре та Епштейн врегулювали цивільний позов на 500 000 доларів у 2009 році, що стало підставою для аргументу принца Ендрю про припинення справи.

Раніше сина королеви Британії позбавили військових титулів та королівських обов'язків через звинувачення у зґвалтуванні.

Нагадаємо, Епштейн наклав на себе руки в столичному виправному центрі в Нижньому Манхеттені в 2019 році. Він постав перед судом за сексуальне насильство над десятками дівчаток у Нью-Йорку та Флориді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Лютого 2022 10:17
бабло переможе зло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus