USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Син королеви Єлизавети ІІ склав монарші обов'язки через секс-скандал

21 Листопада 2019 11:01
Британський принц Ендрю, другий син королеви Єлизавети II, складає з себе монарші обов’язки, покладені на нього у зв’язку з титулом, на тлі звинувачень зв’язку з підозрюваним у сексуальних злочинах американським мільярдером Джеффрі Епштейном.

Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на BBC.

Про рішення 59-річного принца в заяві повідомила прес-служба Букінгемського палацу.

Принц Ендрю пояснив, що обставини, пов’язані з його минулими контактами з Джеффрі Епштейном, «стали серйозним фактором, який заважає роботі як моєї сім’ї, так і роботі багатьох благодійних організацій, які я з гордістю підтримую». Тому він попросив королеву Єлизавету II «відійти від своїх громадських обов’язків в найближчому майбутньому».

Він сказав, що глибоко співчуває жертвам Епштейна.
Заява принца про складання монарших повноважень

Після інтерв’ю BBC принц Ендрю зіткнувся з різкою критикою його дружби з американським фінансистом, заарештованим у липні 2019 за підозрою в організації проституції. За місяць його знайшли мертвим в тюремній камері – судовий процес так і не відбувся, а розслідування його передбачуваних злочинів триває. Епштейн не визнав себе винним у тому, що він і його співробітники платили десяткам неповнолітніх дівчат за участь у статевих актах.

Під час слідства Вірджинія Джуффре, одна з ймовірних жертв Епштейна, заявила, що її тричі примушували займатися сексом з принцом. Принц Ендрю завжди заперечував будь-які форми сексуального контакту або відносин з нею.

Компанії BT і Barclays, а також університети та благодійні фонди, з якими працював принц, дистанціювалися від нього на тлі скандалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 11:46
да уж це вам не слуга-народу - педофіл, якому вистачило совісті ще й у владу йти. А тут королевич просто товаришував з насильником і це ве пляма на всю сім"ю. Учіться, що таке честь. В нормальному суспільстві люди стидаюся своєї дружби з насильниками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus