USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині може зникнути професійний баскетбол

6 Вересня 2017 20:24
«Професійний баскетбол на Волині може припинити існування вже цього року, якщо фінансування й надалі не буде», - заявив член Федерації баскетболу Волині, головний тренер БК «Волиньбаскет», віце-президент федерації баскетболу Луцька Дмитро Чайковський.

Під час прийому громадян головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком 4 вересня, Чайковський озвучив нинішній стан професійного баскетболу на Волині та найближчі перспективи.

«Цього року у нас дуже плачевна ситуація і не зрозуміло як розвивати баскетбол надалі. Місто голосувало за звернення в облраду про фінансову підтримку. Втім, цього року немає фінансування ні на міську, ні на обласну федерації баскетболу. В суперлізі ми втратили команду і можемо втратити усе, що було зроблено за 10 років. Перспектив надалі немає, тому я прийшов за порадою. Якщо ситуація не зміниться, то я готовий провести конференцію та заявити про припинення професійного баскетболу на Волині», - розповів Дмитро Чайковський.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ БУДЕ АМАТОРСЬКА БАСКЕТБОЛЬНА ЛІГА

На це Володимир Гунчик відповів, що перед черговим сесійним засіданням обласної ради запропонує депутатам передбачити на баскетбол із обласного бюджету 500 тисяч гривень.
Також рекомендував Дмитру Чайковському вести переговори з Луцькою міською радою, аби по завершенню будівництва 27 школи спортзал був тренувальною базою у спортсменів.
Зауважимо, що цього року вихованець Дмитра Чайковського талановитий лучанин Максим Дейна увійшов у складі збірної України U-18 з баскетболу 3х3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 6 Вересня 2017 20:55
Зачем выбрасывать деньги в бесперспективное сборище. На Волыне есть легкоатлеты, акробаты,выступающие на Мире и Европы и заметьте с медалями.
Спорт Показати IP 6 Вересня 2017 21:45
З такими зарплатами як получають тренери , скоро не тільки баскетбол пропаде.
Вболівальник Показати IP 6 Вересня 2017 22:35
Не на Волыне, а на Волині. Неприємне враження від такої безграмотності і байдужості. Вони ж не забирають гроші у легкоатлетів і акробатів.
аноніму Показати IP 7 Вересня 2017 08:42
Ти для початку вивчи рідну мову, москалику, а потім скажи яким ти видом спорту займаєшся. Напевно метанням котлет до своєї пики, лежачи на дивані. Фінансування спорту має бути пропорційне. Не можна одним давати все, а іншим нічого.
Луцьк Показати IP 8 Вересня 2017 13:14
НУУУУ....і дав Гунчик))))) щоб тренер пішов у міську раду там питання вирішував.!!!!!! Там його так виглядають і чекають. Наперід скажу у міській раді відправлять до Гунчика)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus