USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пришкільні табори – неефективні?

4 Червня 2009 12:25
Голова постійної комісії Луцької районної ради з гуманітарних питань Віктор Баран та інші члени комісії сумніваються у ефективності роботи пришкільних відпочинкових таборів, – повідомляє 4 червня репортер «Волинських Новин».
 
Начальник відділу освіти Луцької РДА Микола Тарасенко розповів, що наразі 22 пришкільні відпочинкові табори у районі мають дозволи на роботу, а 7 із них 1 червня розпочали свою роботу достроково. Діяльність таких таборів насамперед потрібна батькам і дітям. За словами пана Тарасенка, проблема у тому, що санепідемстанція ставить до відпочинкових таборів вимоги, як до оздоровчих, які, у свою чергу, є вищими. Крім того, проблемою є організація харчування у пришкільних таборах. 2 табори – у селах Мстишин та Липини – мають значні проблеми.
 
Депутат Луцької районної ради Олександр Середюк поставив питання про ефективність роботи таких закладів. Його підтримав голова комісії Віктор Баран. «Це не оздоровлення, а дозвілля... Деякі діти приходять в табір, лише щоб поїсти», – зазначив пан Баран. На його думку, фінансувати пришкільні табори – недоцільно. Натомість ці кошти варто спрямувати на оздоровлення дітей у стаціонарних таборах, санаторіях. Пан Тарасенко все ж зазначив, що потрібно, аби пришкільні табори існували, але щоб кількість їхніх учасників і фінансування формувалися не по плану, а по запитах від батьків.
 
Депутати розглянуть питання літнього оздоровлення дітей Луцького району під час найближчої сесії райради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus