USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ПриватБанк може очолити німець, який разом з Гонтаревою спустошив Сведбанк

12 Липня 2017 12:04
Головою правління націоналізованого в грудні 2016 року ПриватБанку може стати німецький банкір Райнер Мюллер-Ханке, кандидатуру якого пропонує Європейський банк реконструкції і розвитку. Наглядова рада планує розглянути питання про звільнення голови банку Олександра Шлапака 20 липня.

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на "Українські новини".

Зазначається, що пост голови правління установи може звільнитися через кілька днів.

Тим часом у банку повідомляють про призначення конкурсу на посаду голови правління Приватбанку. Згідно з повідомленням прес-служби банку, компанія Amrop обрана під час незалежного конкурсу серед 11 провідних компаній з пошуку керівного персоналу, що спеціалізуються на банківському секторі. Банк очікує, що пошук керівників банку займе 4 тижні. Наглядова рада обере з короткого списку (шортлиста) фіналістів, які отримають можливість очолити банк, пише УНІАН.

Конкурсний відбір глави Приватбанку – ніщо інше, як «клоунада», - заявляє з цього приводу редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський. Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він наголошує, що Мюллер-Ханке, якого Мінфін хоче призначити главою ПриватБанку, разом з Гонтаревою «випатрав» Сведбанк.

«Держава в особі Мінфіну затіяла чергову клоунаду з конкурсним відбором глави Приватбанку. Незважаючи на те, що всі знають про вже проведену Данілюком співбесіду з Мюллером-Ханке», - йдеться у дописі.

Зі слів Дубінського, Мюллер-Ханке, якого Мінфін хоче призначити главою ПриватБанку, разом з Гонтаревою спустошив Сведбанк. Мовляв, «парочка» продавала кредити банку його ж позичальникам. Кажуть, шведи отримали з них по 10 центів за долар, - зазначає журналіст.

«Тепер, щоб легалізувати це, заплатять близько 3 млн гривень (30% від річного контракту) німця якогось кадровому агентству. Сподіваюся, без відкату.

Про самого німця я вам обіцяю багато цікавих подробиць. Для затравки можу розповісти, що саме Ханке - випатрав Сведбанк на пару з Гонтаревою.

Глава Нацбанку допомагала Райнеру продавати кредити Сведбанку його ж позичальникам. За 10 центів за долар + прибуток «кращих банкірів». Тепер разом будуть обкрадати Приватбанк», - підсумовує Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 19 Липня 2017 07:06
Не стане так як 2016 вже минув )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus