USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«ПриватБанк» - в рейтингу кращих банків світу 2015 року

11 Листопада 2015 23:15
Американський «Global Finance» опублікував результати щорічного рейтингу кращих світових банків і лідерів банківського ринку в регіонах світу і окремих країнах. В Україні кращим банком визнаний «ПриватБанк».

«Кращі банки - не обов'язково найбільші банки, це фінансові інститути, що володіють якостями, на які клієнтам слід звернути увагу при виборі банку, - йдеться в редакційній статті журналу.

«Ці банки пропонують кращий сервіс, кращі продукти і володіють найбільш ефективними системами ризик-менеджменту. Вони постійно інвестують в кращі в своєму класі рішення і персонал, щоб перевершити своїх колег», - повідомляє організація.

Цьогоріч найкращим корпоративним банком у світі визнано японський Mitsubishi UJF Financial, кращим світовим роздрібним банком став BBVA. Лідером банківського рейтингу в Західній Європі визнано голландський ING, у Східній Європі лідирує австрійський Raiffeisen Bank International. В Україні, на думку аналітиків американського видання, кращим банком є «​​ПриватБанк», який входить до цього престижного рейтингу вже десятий рік поспіль.
Як повідомляє «Global Finance», для традиційного рейтингу World's Best Banks 2015 кращі банки в 143 країнах і восьми регіонах світу вибирали провідні аналітики і керівники фінансових компаній. При цьому, переможців визначали як за результатами своєї діяльності, так і суб'єктивними критеріями. Таким, як репутація банку та якість його менеджменту.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, «ПриватБанк» найкраще серед інших українських банків адаптувався до умов політичної нестабільності в країні, - так вважає найавторитетніший в світі фінансовий журнал The Banker. Відтак, в рейтингу видання «Банк року» «ПриватБанк» визнали кращим український банком 2014 року.

Довідка:

«Global Finance» - англомовний щомісячний фінансовий журнал. Журнал заснований Джозефом Д. Джіаррапуто, колишнім видавцем журналу Venrute для антрепренерів, спільно з Карлом Дж. Бергеном, Стефаном спані, Х. Алланом Ферналдом і Паоло Панераі для висвітлення глобальної фінансової інформації. Цільову аудиторію журналу становлять голови, президенти, генеральні директори, фінансові директори, які управляють фінансами та інші фінансові чиновники. Видання розповсюджується в 158 країнах світу з більш ніж 50 050 передплатниками та одержувачами, їх число сертифіковане організацією BPA Worldwide.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вкладниця Показати IP 12 Листопада 2015 14:24
мені в пятницю не видали депозит. і кормлять завтраками
місцевий Показати IP 13 Листопада 2015 18:38
а де ж швейцарські банки?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus