USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ПриватБанк відкрив фінансування однієї з логістичних компаній Волині*

24 Червня 2014 16:28
ПриватБанк і ТОВ «ТД «Аванта», що входить до групи компаній зовнішнього інвестора - фонду «Евровенчерз Україна Фанд II» підписали угоду про надання підприємству овердрафтового кредиту обсягом 4 мільйони гривень.

Як повідомили в банку, овердрафт, виділений ТОВ «ТД «Аванта» направлять на поповнення обігових коштів компанії. Характер профільної діяльності ТОВ «ТД «Аванта», а саме роздрібна торгівля і її особливості, як постійна закупівля товарів, збільшення асортименту і товарних позицій створюють потреби Товариства в оборотних коштах.

«Тільки за минулий рік ми збільшили обсяги реалізації продукції на 18%. Така впевнена динаміка розвитку підтримуватиметься як за рахунок власних ресурсів, так і позикових коштів. ПриватБанк підтримує розвиток підприємства практично з моменту його створення, і сьогодні умови кредитування дозволяють вести бізнес з високою ефективністю», - каже директор ТОВ «ТД «Аванта» Дмитро Терешкович.

Зі свого боку, банкіри відзначають впевнені позиції компанії на ринку і значне зростання активів підприємства за підсумками року. В цілому, за прогнозами фахівців Приватбанку, цього року обсяги інвестицій в економіку можуть зрости на 10 мільярдів гривень, а компанії залишаються одними з найпривабливіших для інвестування кредитних коштів.

«ТОВ «ТД «Аванта» - один з лідерів ринку роздрібної торгівлі західного регіону і банк готовий підтримувати лідерів як доступними умовами кредитування, так і простою технологією доступу до інвестицій. Ми впевнені, що додаткове фінансування банку допоможе забезпечити компанії додаткові переваги на ринку», - каже директор Волинського ГРУ ПриватБанку Андрій Якимів.

ТОВ «Торговий Дім «Аванта» представляє дистрибуцію продуктової лінійки відомих виробників. ТОВ «ТД «Аванта», докладаючи максимум зусиль, запатентувала власну торгову марку (Privat Label), яка створювалася компанією виключно для покупців, а саме для того, щоб полегшити питання вибору в кожній товарній групі. В основу цієї маркетингової стратегії поклали принцип низьких цін за рахунок зменшення собівартості товару (витрати на рекламу і збут, вартості бренду), частина якої іноді становить до 50% вартості товарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пiд Показати IP 24 Червня 2014 16:47
Пiд кiко процентiв?...
лучанка Показати IP 25 Червня 2014 00:02
це та аванта яка банкрутиться чи її дочірня структура, яка збанкрутіє потім як нахапається кредитів?
Sergiy до лучанка Показати IP 25 Червня 2014 11:19
Це та Аванта, яка на ринку України вже 20років. З кожним роком вона відкриває все більше магазинів та розширюється по всій Україні.
Vox populis Показати IP 25 Червня 2014 17:33
Ну так, власне, це колишній агроконтракт, який нахапався купу кредитів, а потім збанкрутував, лишивши банки з носом, а всі обороти перевів на Аванту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus