USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ПриватБанк збільшив видачу готівки в банкоматах і підняв кредитні ліміти

5 Березня 2014 18:33
Ситуації на ринку продовжує заспокоюватися. 5 березня ПриватБанк зробив наступний крок - знову підняв ліміти на грошові операції. Як повідомили в банку, стабілізація ситуації на ринку дає можливість повністю відмовитися від обмежень, введених раніше для забезпечення рівного доступу клієнтів до готівкових операцій в умовах ажіотажного попиту.

На даний момент клієнти можуть знімати до 1500 гривень в день особистих коштів, до 800 гривень в день кредитних коштів, без обмежень розраховуватися власними коштами в магазинах.

Повна інформація про поточні ліміти постійно оновлюється на спеціальній Інтернет-сторінці.

"Ми постійно відстежуємо ситуацію на ринку, сьогодні динаміка попиту на готівкові ресурси, чітка платіжна дисципліна на банківському ринку говорять про стабілізацію ситуації, - зазначає перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. - ПриватБанк забезпечує проведення безготівкових платежів клієнтів без обмежень і в режимі реального часу, тепер ми готові повністю відмовитися від тимчасових лімітів на готівковим ринку".

Тимчасові обмеження операцій в банкоматах і з кредитними лімітами були встановлені 1 березня і щодня переглядаються у бік збільшення. Нагадуємо, що в касах відділень знімати власні кошти клієнти можуть без обмежень. Також користуватися власними коштами для здійснення покупок у магазинах, безготівковими платежами і грошовими переказами можна без особливих обмежень.

Усі банкомати ПриватБанку регулярно інкасуються за звичайним графіком. У банку створено достатній запас готівкових коштів для забезпечення кас і банкоматної мережі роботи в режимі пікових навантажень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
працівник Показати IP 5 Березня 2014 19:28
Як би ще зарплату збільшили.
користувач Показати IP 6 Березня 2014 00:26
Банкомати видають свіжонадруковані банкноти, з послідовною номерацією.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus