USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Привезли гуманітарну допомогу: місто на Волині відвідала делегація з Польщі

17 Січня 2023 08:41
Днями у Володимирі перебувала делегація з Кентшинського повіту, з яким громаду пов’язують майже двадцятирічні партнерські відносини. Поляки передали місту гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

У межах візиту польських партнерів відбулася зустріч старости Кентшинського повіту Міхала Кохановскі та його колег Артура Анджеєвскі, Матеуша Лаховскі, Ольги Ванаго, Ярослава Подгурскі з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком, заступником міського голови Андрієм Гудимом і начальницею відділу міжнародної діяльності та туризму Катериною Підгурець.
Читати ще: Волинь отримала гуманітарну допомогу від Мінреінтеграції

Ярослав Матвійчук подякував гостям, які в непростий для України час приїхали до Володимира та вчергове надали підтримку, привізши гуманітарну допомогу. Це 30 розкладних ліжок, якими планують облаштувати укриття в дитячих садочках, солодощі та іграшки для вихованців дошкільних навчальних закладів громади, дітей, які перебувають на лікуванні, а також речі для військових.
Під час зустрічі з представниками Кентшинського повіту обговорили низку питань життєдіяльності громади в умовах воєнного стану. Партнерів особливо цікавило, як місцеве самоврядування справляється в умовах війни, адже Кентшин також нині відчуває певну напругу через сусідство з Калінінградською областю та Білоруссю. Обговорили і напрямки подальшої співпраці, зокрема щодо обміну досвідом у сфері культури.

Окрім цього, під час дводенного візиту делегати відвідали дитсадок №7, Володимирське ТМО, дитячу художню школу ім. М. Рокицького, туристично-інформаційний центр, педагогічний фаховий коледж, відвідали творчу майстерню Анатолія Бойка, а також мали можливість послухати колядки та щедрівки у виконанні творчих колективів громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus