USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Приїзд патріарха Кирила у Луцьк ексцесів майже не викликав. ВІДЕО. ФОТО

4 Серпня 2009 11:10
Патріарха Московського і всієї Русі Кирила зустрічали Луцьку як прихильники, так і опоненти, – повідомляє 4 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Пікет проти приїзду церковного ієрарха організував місцевий осередок ВО «Свобода». До нього долучилися представники Братства вояків ОУН-УПА Волинського краю, інші організації національно-патріотичного спрямування та прихильники УПЦ Київського Патріархату. Пікетувальники скандували «Наш Патріарх – Філарет!», «Незалежній державі – Незалежну церкву», «Геть Кирила з України», «Геть московського патріарха» тощо.
 
Натомість прихильники Патріарха Московського Кирила, віряни УПЦ (Московського патріархату) скандували «Наш Патріарх – Кіріл!» та виконували церковні пісні. У декого в руках були плакати з зображенням очільника Російської Православної Церкви.
 
Як одна, так і друга сторона свої акції провели мирно, без будь-якого рукоприкладства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нацмен Показати IP 4 Серпня 2009 11:17
Зовсім не викликав! Читайте тут: Членів НА затримала міліція за висловлення протесту проти приїзду до України патріарха РПЦ Кіріла http://www.nation.org.ua/news/news9606.html
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 13:48
Ну важко мені зрозуміти націоналістів, які настільки вороже ставляться до гостей держави. Людина приїхала з добрим серцем і щирими намірами. Духовенство - це не державна влада. Росія і росіяни - це не Путін. Варто долати невмотивовану ксенофобію.
сАнонім Показати IP 4 Серпня 2009 14:35
у випадку з цим попом, духовенство - це підрозділ державної влади ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus