USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Приймально-діагностичне відділення Волинської дитячої лікарні реконструюють

3 Лютого 2024 20:49
Приймально-діагностичне відділення Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, що на проспекті Відродження, 30 в Луцьку, планують реконструювати.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги оголосило комунальне підприємство «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради. Пропозиції учасників приймають до 6 лютого.

Очікувана вартість реконструкції приймально-діагностичне відділення дитячої лікарні становить 14,3 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, реконструкція включатиме, зокрема, улаштування фундаментів, гідроізоляцію стін та фундаментів, улаштування залізобетонних підпірних стін і стін підвалів, улаштування перекриттів, улаштування цементних стяжок і покриттів із керамічних плиток, утеплення фасадів і опорядження стін фасадів, улаштування відмостки, внутрішнє опорядження приміщень, заміну вікон і дверей, ремонт систем опалення, вентиляції, водопостачання та каналізації, пусконалагоджувальні роботи, монтаж устаткування лікувального газопостачання, електротехнічні рішення, облаштування пожежної сигналізації, благоустрій та озеленення території.

Усі роботи мають завершити протягом чотирьох місяців із дати підписання угоди, але в будь-якому разі не пізніше ніж 31 грудня 2024 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме 10 років.

Читати ще: У корпусі Волинської обласної лікарні запланували ремонт

Нагадаємо, капітальний ремонт із заміною ліфта цього року запланували в консультативно-діагностичному центрі Медичного об’єднання Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 12 Лютого 2024 16:43
Війну в області вже виграли та закінчили ! ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus